Τρομερή Χιρόνα νίκησε με buzzer beater τη Θέλτα και έμεινε μόνη πρώτη στη La Liga
i

©Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images

Τρομερή Χιρόνα νίκησε με buzzer beater τη Θέλτα και έμεινε μόνη πρώτη στη La Liga

Ιάσονας Τσίλης 00:09 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:42 - 28.10.2023

Η Χιρόνα πήρε τεράστια νίκη απέναντι στη Θέλτα και χάρη σε γκολ του Ερέρα στο 91' επικράτησε 1-0 και συνεχίζει την ξέφρενη φετινή της πορεία, μένοντας μόνη στην κορυφή, εν αναμονή του Clasico.

Η Χιρόνα υποδέχθηκε τη Θέλτα για την 11η αγωνιστική της La Liga, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημα της στη σεζόν.

Η ομάδα του Μίτσελ δυσκολεύτηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και δεν μπόρεσε να επιβάλλει το γνωστό της ρυθμό. Η Θέλτα μπλόκαρε αρκετά την ανάπτυξη της και τη βραχυκύκλωσε.

Στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης υπήρξε προσωρινή διακοπή του αγώνα, εξαιτίας αδιαθεσίας που ένιωσε ένας οπαδός των φιλοξενούμενων, ωστόσο μετά από περίπου πέντε λεπτά και με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου των φιλοξενούμενων μετά από περίπου πέντε λεπτά, ο φίλαθλος συνήλθε και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Η πρώτη μεγάλη φάση της αναμέτρησης ήρθε στο 41' και ήταν για τη Θέλτα. Ο Μπάμπα μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια σούταρε από καλή θέση, με τον Γκαζανίγκα να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε πολύ μέχρι και το 65' με τους γηπεδούχους να μοιάζουν αγνώριστοι. Σιγά - σιγά ωστόσο πήραν μπρος και απείλησαν στο 66' με τον Κουτό να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Έξι λεπτά αργότερα, το σουτ του Γκουτιέρες δεν βρήκε στόχο. Η Χιρόνα είχε ανεβάσει στροφές και η πίεση της αυξανόταν.

Ο Πέρεθ δεν θα παρευρεθεί στο «clasico» γιατί εκπρόσωπος της Μπαρτσελόνα αποκάλεσε τον Βινίσιους «κλόουν»
LA LIGA

11:14 - 27.10.2023

Ο Πέρεθ δεν θα παρευρεθεί στο «clasico» γιατί εκπρόσωπος της Μπαρτσελόνα αποκάλεσε τον Βινίσιους «κλόουν»

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα παρευρεθεί στο μεγάλο ντέρμπι της La Liga, μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, καθώς εκπρόσωπος των «μπλαουγκράνα» αποκάλεσε τον Βινίσιους «κλόουν».

Ενώ όλα έδειχναν ότι οι καταλανοί θα «σκοντάψουν», ήρθε ο Ερέρα σαν από μηχανής θεός να σώσει την κατάσταση. Με ένα άπιαστο σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αφού βρήκε πρώτα στο δοκάρι και έδωσε αυτή την τεράστια νίκη στην ομάδα του, η οποία την αφήνει μόνη πρώτη στο +3 απ' τη Ρεάλ, εν αναμονή του Clasico.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (12ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ