Καντονά: «Ο Ρονάλντο πρέπει να αποδεχθεί πως δεν είναι 25 ετών πια»
i

Ο Ερίκ Καντονά / © Intime

Καντονά: «Ο Ρονάλντο πρέπει να αποδεχθεί πως δεν είναι 25 ετών πια»

Sportal newsroom 14:04 - 15.01.2023

Σύμφωνα με τον Ερίκ Καντονά υπάρχουν δύο τύποι βετεράνων και ο Κριστιάνο Ρόναλντο ανήκει σ’ εκείνους που δεν θέλουν να «χωνέψουν» ότι τα χρόνια περνάνε...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, μακριά από τη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ. Πλέον, βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία, για λογαριασμό της Αλ Νασρ, όμως στην Αγγλία εξακολουθούν να ασχολούνται μαζί του.

Τελευταίος που το έπραξε ήταν ένας θρύλος των «κόκκινων διαβόλων». Ο λόγος για τον Ερίκ Καντονά, ο οποίος άσκησε έντονη κριτική στον Πορτογάλο σούπερ σταρ για τον τρόπο που λειτουργεί ως… βετεράνος. Ο Καντονά, που εξακολουθεί να έχει ισχυρό έρεισμα στο «Ολντ Τράφορντ», υποστήριξε πως ο Κριστιάνο δεν διαχειρίζεται σωστά το τελευταίο κομμάτι της καριέρας του.

«Υπάρχουν δυο τύποι βετεράνων: εκείνοι που θέλουν να παίζουν σε κάθε αγώνα επειδή πιστεύουν πως είναι ακόμα 25 χρονών και εκείνοι που συνειδητοποιούν πως δεν είναι και βρίσκονται στις ομάδες για να βοηθούν νεότερους ποδοσφαιριστές, γνωρίζοντας πως δεν θα αγωνίζονται σε κάθε ματς, αλλά θα έχουν τις στιγμές τους» είπε αρχικά ο Καντονά, συμπληρώνοντας:

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βοηθούν τους νέους. Ο Ιμπραΐμοβιτς ακόμα το κάνει στην Ιντερ. Ο Μαλντίνι το έκανε όσο ήταν στην Μίλαν. Ο Κριστιάνο δεν κατανοεί πως δεν είναι 25 πια. Είναι μεγαλύτερος και δεν καταλαβαίνει πως αντί να είναι δυστυχισμένος επειδή δεν αγωνίζεται. Πρέπε να πει: «ΟΚ, δεν είμαι 25, δεν μπορώ να παίζω πάντα, θα βοηθήσω τους νεότερους και θα αποδεχθώ την κατάσταση».