Καραπαπάς: «Υπάρχει τραυματισμός; Όχι, υπάρχει η λύσσα κάποιων να αλλάξουν την πραγματικότητα»

Κώστας Καραπαπάς

i

© Intime

Καραπαπάς: «Υπάρχει τραυματισμός; Όχι, υπάρχει η λύσσα κάποιων να αλλάξουν την πραγματικότητα»

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, τοποθετήθηκε μέσα από το instagram για τις δηλώσεις του γιατρού του ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε μέσω του Instagram για τις δηλώσεις του γιατρού του ντέρμπι.

Το τρίτο ημίχρονο στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός θα απασχολεί τη ποδοσφαιρική επικαιρότητα το επόμενο χρονικό διάστημα και με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σχετικά με τις τελευταίες χρονικά τοποθετήσεις του γιατρού, Χρήστου Γώγου. 

«Υπάρχει κάκωση; Όχι! Υπάρχει τραυματισμός; Όχι. Τι υπάρχει. Τίποτα δεν υπάρχει εκτός από τη λύσσα κάποιων να αλλάξουν την πραγματικότητα μπας και τιμωρηθούμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς.

«Καμπανάκι» Ολυμπιακού προς τους φιλάθλους της ομάδας: «Σε αυτήν τη σπουδαία ποδοσφαιρική βραδιά να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί»

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο ματς με τη Γουέστ Χαμ. Σύμφωνα με την ενημέρωση του συλλόγου, το κλαμπ είναι υπότροπο και επομένως η χρήση λέιζερ, το άναμμα καπνογόνων, η ρίψη κροτίδων και αντικειμένων και ο αποκλεισμός εισόδων και σκαλιών, θα προκαλέσουν την τιμωρία της έδρας.

«Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι και πάλι κατάμεστο. Σε αυτήν την σπουδαία ποδοσφαιρική βραδιά θα πρέπει όλοι μας, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε συμπεριφορές που μπορούν να βλάψουν την ομάδα μας. Καθώς είμαστε ήδη υπότροποι, και κινδυνεύουμε με τιμωρία, οφείλουμε να προστατεύσουμε το γήπεδό μας , ώστε να μην στερήσουμε τη δυνατότητα από τον καθένα μας να παρακολουθεί τον Ολυμπιακό στη συνέχεια των ευρωπαϊκών του αγώνων. 

H συμπληρωματική έκθεση του Μαρέσκα: «Υπογραμμίζεται η σοβαρότητα του τραυματισμού του Χουάνκαρ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:25 - 25.10.2023

H συμπληρωματική έκθεση του Μαρέσκα: «Υπογραμμίζεται η σοβαρότητα του τραυματισμού του Χουάνκαρ»

Ο Φάμπιο Μαρέσκα, ο οποίος ήταν ο διαιτητής του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, έστειλε συμπληρωματική έκθεση, μετά από αίτημα της Λίγκας για όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι και οδήγησαν στη διακοπή του.

Η χρήση λέιζερ, το άναμμα καπνογόνων, η ρίψη κροτίδων και αντικειμένων και ο αποκλεισμός εισόδων και σκαλιών, θα προκαλέσουν την τιμωρία της έδρας μας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων.