Καραπαπάς: «Το κόστος για όσους δεν σέβονται τους πραγματικούς πρωταθλητές, είναι να ζουν μέσα στο φόβο»

Κώστας Καραπαπάς

i

© Intime

Καραπαπάς: «Το κόστος για όσους δεν σέβονται τους πραγματικούς πρωταθλητές, είναι να ζουν μέσα στο φόβο»

Θάνος Λυμπερόπουλος • 11:24 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Κώστας Καραπαπάς ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στέλνοντας ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς όλους

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στην ΑΕΚ με 3-1, σταμάτησε το σερί της «Ένωσης» μέσα στη Φιλαδέλφεια και μείωσε στους πέντε βαθμούς απ' τον πρώτο Παναθηναϊκό βάζοντας φωτιά στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ύστερα απ' την κλήρωση των playoffs, έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα ευνοϊκό ξεκίνημα, αντιμετωπίζοντας τη πρώτη αγωνιστική τον Βόλο εκτός έδρας και την δεύτερη τον Άρη εντός. Ο Κώστας Καραπαπάς θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ανάρτησε μια φωτογραφία με τον Πασχαλάκη και τον Φορτούνη απ' την νίκη μέσα στην «Opap Arena» τονίζοντας πως πρέπει να σέβονται τον πραγματικό πρωταθλητή.

«Κόντρα σε όλους και σε όλα, συνεχίζουμε… Το κόστος για όσους δεν σέβονται τους πραγματικούς πρωταθλητές είναι να ζουν μέσα στο φόβο… Σας αφιερώνω αυτή την φωτογραφία…», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς

Δείτε την ανάρτηση: