Το ΑΕΚ - Ολυμπιακός ήταν (πιο) ξεχωριστό για τον Γιώργο Μασούρα (vid)

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

i

Γιώργος Μασούρας/ ©Intime

Το ΑΕΚ - Ολυμπιακός ήταν (πιο) ξεχωριστό για τον Γιώργο Μασούρα (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:39 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 14.03.2023

Ο Γιώργος Μασούρας συμπλήρωσε με τη συμμετοχή του στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός τις 200 εμφανίσεις με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός έφυγε με ένα πολύ σπουδαίο «διπλό» από τη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Κυριακής (12/3). Η ομάδα του Μίτσελ επικράτησε 3-1 της ΑΕΚ στην «OPAP Arena, υποχρεώνοντάς την πρώτη της ήττα στο νεόκτιστο γήπεδό της και πλησιάζοντάς την παράλληλα στους τρεις βαθμούς. 

Ο Γιώργος Μασούρας έχει έναν επιπλέον λόγο να θυμάται το συγκεκριμένο ματς. Πέρα από τη μεγάλη της ομάδας του κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, που συνδιεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή, ο 29χρονος Έλληνας εξτρέμ έφθασε τις 200 συμμετοχές με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Σέρχι Κανός στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Ο Γιώργος Μασούρας αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2019. Σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να γράψει τη δική του ιστορία στους Πειραιώτες και να συμβάλει σε μεγάλες νίκες της ομάδας του. Ο 29χρονος διεθνής εξτρέμ έχει με τους «ερυθρόλευκους» 46 τέρματα και 23 ασίστ, με τρεις κατακτήσεις πρωταθλήματος και ένα κύπελλο.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον «200αρη» Μασούρα: