Οι παίκτες του Ολυμπιακού τα «έσπασαν» στα αποδυτήρια της OPAP Arena με πρωταγωνιστή τον Βαλμπουενά (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν στην OPAP Arena

i

© Intime

Οι παίκτες του Ολυμπιακού τα «έσπασαν» στα αποδυτήρια της OPAP Arena με πρωταγωνιστή τον Βαλμπουενά (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:29 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 00:38 - 13.03.2023

Με τεράστιο «διπλό» στην OPAP Arena, ο Ολυμπιακός ξαναμπήκε στο κόλπο του τίτλου. Και οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν με την ψυχή τους το 3-1 επί της ΑΕΚ στα αποδυτήρια του γηπέδου, με τον Βαλμπουενά να δίνει τον ρυθμό.

Ο Ολυμπιακός πήγε με την πλάτη στον τοίχο στο ντέρμπι της OPAP Arena, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας στη Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για τον τίτλο κόντρα στην μέχρι πρότινος πρωτοπόρο ΑΕΚ και πήραν την παρτίδα με θριαμβευτικό τρόπο.

Με αυτογκόλ του Μουκουντί και τέρματα των Μπακαμπού και Κανός, οι Πειραιώτες επικράτησαν 3-1 στο ντέρμπι. Επέστρεψαν για τα καλά στην κούρσα της κορυφής, υποχρέωσαν την ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα στο νεόκτιστο γήπεδο και έβαλαν... φωτιά στα playoffs

Ελάχιστοι έδιναν πιθανότητες στον Ολυμπιακό να τα καταφέρει στην OPAP Arena, εντούτοις σημασία είχε πως το πίστευαν οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και οι 2500 οπαδοί των «ερυθρολεύκων» που πήγαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη προκειμένου να εμψυχώσουν την αποστολή.

Αποθεωτική υποδοχή από τους οπαδούς του Ολυμπιακού για τους θριαμβευτές της «OPAP Arena» (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:49 - 12.03.2023

Αποθεωτική υποδοχή από τους οπαδούς του Ολυμπιακού για τους θριαμβευτές της «OPAP Arena» (vids)

«Παράνοια» επικράτησε στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι έσπευσαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για να αποθεώσουν τους παίκτες μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ

Φυσικά, ακολούθησε και η αποθεωτική των θριαμβευτών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Στο ενδιάμεσο όμως, οι παίκτες, το ιατρικό επιτελείο, ο Μίτσελ και οι άνθρωποι της διοίκησης που βρέθηκαν στην OPAP Arena είχαν στήσει το δικό τους πάρτι στα αποδυτήρια του γηπέδου!

Μια μεγάλη νίκη ήταν φυσικό επόμενο να φέρει και το ανάλογο ξέσπασμα χαράς, καθώς η πίεση είχε πάει πλέον περίπατο δίνοντας τη θέση της στον ενθουσιασμό και την έξαψη της στιγμής. Με τον Βαλμπουενά να πρωτοστατεί, όλα τα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής έγιναν ένα, τραγουδούσαν συνθήματα και τον ύμνο του Ολυμπιακού, πέταγαν νερά, χοροπηδούσαν. 

Το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους οι Πειραιώτες και από αύριο θα μπουν ξανά δειλά δειλά σε ρυθμούς αγωνιστικούς, καθώς ξεκινάει η μάχη των playoffs...