Η προφητική δήλωση του Μίτσελ πριν από έναν μήνα για την «Opap Arena»

Μίτσελ

i

© Intime

Η προφητική δήλωση του Μίτσελ πριν από έναν μήνα για την «Opap Arena»

Sportal newsroom 22:11 - 12.03.2023

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα που παίρνει νίκη μέσα στην «OPAP Arena» κάτι που το είχε... προβλέψει ο Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με τη νίκη από τη Νέα Φιλαδέλφεια, κερδίζοντας την ΑΕΚ με 3-1. Ο Μουκουντί με αυτογκόλ, μετά από σουτ του Πεπ Μπιελ, ο Σεντρίκ Μπακαμπού τρία λεπτά μετά και ο Σέρχι Κανός ήταν ο σκόρερ των «ερυθρολεύκων». Ο Στέφαν Τσούμπερ ήταν ο παίκτης που μείωσε για την Ένωση και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πάμε όμως περίπου έναν μήνα πριν. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετώπιζε ξανά την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» αυτή τη φορά για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Πριν από τον αγώνα ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Μίτσελ, είχε φανεί ιδιαίτερα αισιόδοξος και είχε δηλώσει, ότι ο Ολυμπιακός θα γίνει η πρώτη ομάδα θα κερδίσει στο γήπεδο της Ένωσης.

Η βαθμολογία της Basket League: Συνεχίζει αήττητος ο... 50αρης Ολυμπιακός, «φουντώνει» η μάχη της παραμονής
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:51 - 12.03.2023

Η βαθμολογία της Basket League: Συνεχίζει αήττητος ο... 50αρης Ολυμπιακός, «φουντώνει» η μάχη της παραμονής

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Προμηθέα στο ΣΕΦ με 89-77 και συνέχισε την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η 50η συνεχόμενη νίκη της ομάδας του Πειραιά στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της χώρας μας.

Μόνο που τότε έκανε λόγο για τον αγώνα του Κυπέλλου, που εν τέλει η ομάδα του δέχτηκε τρία γκολ, έχασε 3-0 και είναι έξω από τον τελικό με το ένα πόδι. 

«Οι στατιστικές διεψεύδονται εύκολα σε ένα παιχνίδι, εμείς σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι είναι μια μεγάλη ομάδα με έναν προπονητή που ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά την ομάδα του και εμείς ελπίζουμε αύριο να είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ θα χάσει στο καινούριο της γήπεδο», ήταν ακριβώς τα λόγια του.

Ένα μήνα μετά βγήκε αληθινός, καθώς ο Ολυμπιακός πράγματι κέρδισε την ΑΕΚ με 3-1 εκτός έδρας και έγινε η πρώτη ομάδα που το καταφέρνει αυτό.