Ο Ροντινέι πήρε αγκαλιά τον Μαρινάκη και χόρευε μαζί του (vids)

Ο Ροντινέι πήρε αγκαλιά τον Μαρινάκη και χόρευε μαζί του (vids)

Sportal newsroom 09:37 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 13.03.2023

Βαλμπουενά, Μπακαμπού και Ροντινέι έκλεψαν την παράσταση στο τραπέζι του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 της ΑΕΚ στην «OPAP Arena», κατακτώντας τους τρεις βαθμούς και πανηγυρίζοντας μία νίκη που έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα, σπάζοντας και το αήττητο της Ένωσης με εμφατικό τρόπο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης και την επιστροφή της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» έλαβαν μία «καυτή» υποδοχή από περίπου 5.000 οπαδούς που έκαναν την νύχτα μέρα στον Ρέντη.

Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και την αποθέωση στου Ρέντη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε το τραπέζι στους παίκτες του Ολυμπιακού και το προπονητικό τιμ. Το κλίμα ήταν πανηγυρικό καθώς άπαντες ήταν ικανοποιημένοι για τη νίκη στην έδρα της Ένωσης. Φυσικά κατά τη διάρκεια του δείπνου το κέφι... χτύπησε κόκκινο με τους παίκτες να στήνουν τον χορό.

Την παράσταση έκλεψαν οι Βαλμπουενά, Μπακαμπού και Ροντινέι που δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να πειράζουν τους υπόλοιπους, ακόμα και τον ίδιο τον πρόεδρο της ομάδας.