Νέο παράπτωμα για τον Μπενζεμά: Διαφώνησε με τον Γκαγιάρδο και έφυγε από την προπόνηση

Καρίμ Μπενζεμά

i

©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

Νέο παράπτωμα για τον Μπενζεμά: Διαφώνησε με τον Γκαγιάρδο και έφυγε από την προπόνηση

Πάνος Κορομηλάς 18:56 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:01 - 07.02.2024

Ακόμη ένα πειθαρχικό παράπτωμα για τον Καρίμ Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ, που βρίσκεται πλέον σε ανοιχτή διαμάχη με τον προπονητή, Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Οι εντάσεις και τα επεισόδια συνεχίζονται για τον Καρίμ Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ. Ο Γάλλος επιθετικός, μπορεί να αποφάσισε να παραμείνει στη Σαουδική Αραβία τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, όμως δε μοιάζει χαρούμενος με την παρουσία του εκεί και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Η ανοιχτή κόντρα που έχει με τον προπονητή της ομάδας, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, συνεχίζεται με τους δύο να βρίσκονται πλέον στα... μαχαίρια. Σε πρόσφατη προπόνηση είχαν έντονη διαφωνία, με αποτέλεσμα ο Αργεντινός τεχνικός να του ζητήσει να προπονηθεί μόνος του, χωρίς να λάβει μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Μπενζεμά αρνήθηκε και αποχώρησε από το γήπεδο, εμφανώς ενοχλημένος. 

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Γκαγιάρδο δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Αλ Τάι (7/2, 20:00). Είναι σαφές πλέον, πως οι δύο άνδρες δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, με τη θητεία του Γάλλου φορ στην ομάδα να βαδίζει προς το τέλος. 

Υπενθυμίζεται πως ο Μπενζεμά ήθελε πολύ να αποχωρήσει από την Αλ Ιτιχάντ μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η επιστροφή του στη Ευρώπη έμοιαζε αρκετά πιθανή και πολλές ομάδες τον είχαν βάλει στη μεταγραφική τους λίστα. Άρσεναλ, Τσέλσι και Λυών είχαν εκφράσει έντονα το ενδιαφέρον τους, όμως ο σύλλογος εμπόδισε την παραχώρησή του, με αποτέλεσμα να λάβει τελικά την απόφαση να παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν. 

Σε αγωνιστικό επίπεδο πάντως, η παρουσία του έχει βοηθήσει σημαντικά τον σύλλογο. Μετρά 12 γκολ και πέντε ασίστ σε 20 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας, η οποία βρίσκεται στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος με 28 βαθμούς.