«Πάτησε» Ελλάδα για Λαμία ο Καρλίτος

Καρλίτος

i

© Intime

«Πάτησε» Ελλάδα για Λαμία ο Καρλίτος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:07 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:29 - 27.02.2024

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Καρλίτος, έρχεται σήμερα στην Ελλάδα με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Λαμία.

Οι φίλοι της Λαμίας μετράνε... αντίστροφα για τη μεταγραφική «βόμβα» του Καρλίτος. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού ήρθε σήμερα στην Ελλάδα με σκοπό να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών. Αυτό που προκύπτει, είναι πως στις 20:00 ο Καρλίτος θα μεταβή στα γραφεία της ΠΑΕ επί της πλατείας Ελευθερίας, ώστε να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Ο 33χρονος (12/6/90) Ισπανός φορ, ο οποίος φόρεσε και τη φανέλα του Παναθηναϊκού από το καλοκαίρι του 2020 έως και το τέλος της σεζόν 2021-22 και είχε συνολικά 70 αγώνες, 18 γκολ και 6 ασίστ έρχεται να προσθέσει αρκετή ποιότητα στο ρόστερ του συλλόγου. Ο Καρλίτος την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Πολωνία με τη Λέγκια και είχε 25 συμμετοχές, 4 γκολ και 4 ασίστ. 

Στη συγκεκριμένη ομάδα αγωνίστηκε και στο παρελθόν και συνολικά έχει μετρήσει 78 παιχνίδια, 25 γκολ και 11 ασίστ. Έφτιαξε το όνομα του στη Βίσλα Κραβοβίας, όπου σε 36 ματς πέτυχε 24 γκολ και είχε επτά ασίστ. Έτσι, μετακόμισε στη Λέγκια, κατόπιν πήγε στην αραβική Αλ Ουάχντα (καλοκαίρι του 2019) και είχε 13 ματς και 7 γκολ, αλλά τον Γενάρη του 2020 αποχώρησε για να έρθει στον Παναθηναϊκό. Ο Καρλίτος, λοιπόν, έλυσε το συμβόλαιό του με τη Λέγκια κι έτσι έρχεται στην Ελλάδα για να παίξει στη Λαμία υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Βόκολου.

Παπαϊωάννου: «Κινηθήκαμε γρήγορα για τον Καρλίτος, έβαλα κι εγώ το χεράκι μου»

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου Πανουργιάς Παπαϊωάννου τόνισε ότι η ομάδα της Φθιώτιδας κινήθηκε γρήγορα και πήρε αυτό που ήθελε, ενώ ανέφερε πως ασχολήθηκε και ο ίδιος προσωπικά με την εν λόγω υπόθεση: «Δουλέψαμε δύο άτομα την υπόθεση του εδώ και 10 μέρες. Γνωρίζουμε όλοι καλά πως και εσείς τη δουλειά σας κάνετε, πώς όταν βγει ένα όνομα χωρίς να υπάρχει οριστική συμφωνία υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει. Πολλές ομάδες έχουν ίδιους στόχους με εμάς. Εβαλα και εγώ το χεράκι μου για να βοηθήσω την ομάδα , γιατί είχε φανεί ότι πάει Ισπανία για να κλείσει σε ομάδα εκεί. Κινηθήκαμε λίγο γρήγορα χωρίς πολύ δημοσιότητα, καταφέραμε και πήραμε αυτό που θέλαμε…», ανέφερε μεταξύ άλλων.