Ο... χειρότερος καυγάς μεταξύ ποδοσφαιριστών στην ιστορία - Με δυσκολία «έβρισκε» ο ένας τον άλλον (vid)
i

©PrtScr youtube

Ο... χειρότερος καυγάς μεταξύ ποδοσφαιριστών στην ιστορία - Με δυσκολία «έβρισκε» ο ένας τον άλλον (vid)

Κώστας Τσιακλής 12:02 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:09 - 19.06.2023

Ο Κάρλος Ντιόγο και ο Λουίς Φαμπιάνο πιθανόν να πρωταγωνίστησαν στον χειρότερο καυγά στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο χειρότερος καυγάς στην ιστορία του ποδοσφαίρου πιθανόν να ήταν αυτός που έγινε την περίοδο 2006-2007 μεταξύ του Κάρλος Ντιόγο της Ρεάλ Σαραγόσα και του Λουίς Φαμπιάνο της Σεβίλλης.

Στις 06 Ιανουαρίου του 2007 η Ρεάλ Σαραγόσα υποδέχθηκε τη Σεβίλλη όμως κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί το τι θα μνημονευόταν μέχρι και σήμερα. Αυτό που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 16 χρόνια μετά είναι ο επικός καυγάς του Κάρλος Ντιόγο με τον Λουίς Φαμπιάνο.

Σε μια ανύποπτη φάση στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων οι δύο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια. Την πρώτη σπίθα φαίνεται να πέταξε ο άσος της Σαραγόσα με κάτι που είπε, με τον Λουίς Φαμπιάνο να απαντά με ένα πιάσιμο στο λαιμό. Στη συνέχεια ακολούθησαν κάποιες προσπάθειες να χτυπήσουν ο ένας τον άλλο όμως τελικά δεν τα κατάφεραν και το περιστατικό έγινε περισσότερο κωμικό παρά βίαιο. Εννοείται πως και οι δύο ποδοσφαιριστές αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Λουίς Φαμπιάνο εξήγησε μετά το παιχνίδι το τι συνέβη και ζήτησε τη συγχώρεση από όλους όσους το είδα. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος άσος διηγήθηκε και μια ιστορία που ακολούθησε με την κόρη του. «Θέλω να ζητήσω συγχώρεση από όλους όσους το είδαν. Ήταν ένα άσχημο περιστατικό αλλά με στάμπαρε, μετά με έβρισε και μου επιτέθηκε και έπρεπε να αμυνθώ. Όταν επέστρεψα σπίτι, η κόρη μου είπε, «Μπαμπά, σε είδα να τσακώνεσαι στην τηλεόραση και δεν πρέπει να τσακώνεσαι». Αυτό είναι που πονάει περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουίς Φαμπιάνο.

Δείτε το βίντεο με τον καυγά των δύο παικτών:

Για την ιστορία, νικήτρια αναδείχθηκε η Ρεάλ Σαραγόσα με 2-1, με τους δύο παίκτες που προαναφέραμε να βρίσκουν δίχτυα. Ο Κάρλος Ντιόγο άνοιξε το σκορ στο 14’ και ο Ντιέγκο Μιλίτο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 51’ της αναμέτρησης. Το μόνο που κατάφερε να πετύχει η Σεβίλλη ήταν να μειώσει με τον Λουίς Φαμπιάνο είκοσι λεπτά αργότερα.