Παίκτης στη Δανία σκόραρε, πετάχτηκε να πιει μπύρα για να το γιορτάσει κι επέστρεψε στο γήπεδο! (vid)

Παίκτης στη Δανία σκόραρε, πετάχτηκε να πιει μπύρα για να το γιορτάσει κι επέστρεψε στο γήπεδο! (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 21:33 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 18.06.2023

Viral έχει γίνει το βίντεο με παίκτη της Άαρχους Φρένταμ να πανηγυρίζει γκολ πίνοντας μπύρα!

Viral έχει γίνει ο τρόπος που πανηγύρισε ένας Δανός ποδοσφαιριστής το γκολ που σημείωσε.

Ο Λούκας Φρομ της Άαρχους Φρέμαντ στο 85’ της αναμέτρησης με την Ακαντέμισκ Κοπεγχάγης, στο τελευταίο ματς της δεύτερης κατηγορίας στον όμιλο ανόδου, σημείωσε το 4-2 για την ομάδα του και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη της, ενώ το τελικό σκορ ήταν 5-2.

Ο 24χρονος μέσος τότε έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο και πετάχτηκε στον περιβάλλοντα χώρο, όπου υπήρχε μία υπαίθρια καντίνα. Του έδωσαν ένα ποτήρι μπύρα (εταιρίας που είναι χορηγός της ομάδας), ήπιε το μισό κι επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο, όπου τον περίμεναν οι συμπαίκτες του.

«Τι τρόπος να τελειώσει η σεζόν! Ήταν μία σπουδαία νίκη με 5-2 στο Vangen απέναντι στην ΑΒ στο τελευταίο ματς της σεζόν. Χατ τρικ από τον Ρίπερ κι ένας από τους καλύτερους πανηγυρισμούς γκολ μέχρι σήμερα, είναι ένα τέλος που δύκολα θα ξεχάσουμε!», αναφερόταν στην ανάρτηση της ομάδας στο instagram.

Ο Φρομ, μάλιστα, μία μέρα πριν το ματς υπέγραψε για άλλη μια σεζόν με τον σύλλογο και πανηγύρισε το νέο συμβόλαιο και το γκολ πίνοντας μπύρα και προσφέροντας ένα βίντεο που έγινε viral.

Δείτε τον πανηγυρισμό του Δανού ποδοσφαιριστή: