Μερακλής σεκιουριτάς έτρωγε αμέριμνος πατατάκια στο ΟΑΚΑ την ώρα που γινόταν χαμός γύρω του (vid)

Ο μερακλής σεκιουριτάς

i

© PrtScr

Μερακλής σεκιουριτάς έτρωγε αμέριμνος πατατάκια στο ΟΑΚΑ την ώρα που γινόταν χαμός γύρω του (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:49 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:51 - 16.06.2023

Σε ένα άκρως επεισοδιακό ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αυτός που «έκλεψε» την παράσταση ήταν ο σεκιουριτάς του γηπέδου.

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ο Ολυμπιακός έκανε το 3-1 στη σειρά απέναντι στον Παναθηναϊκό και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Basket League. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν κυρίαρχη στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που επισκιάστηκε από όσα διαδραματίστηκαν πέριξ του γηπέδου λίγο πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου και μετά την οριστική διακοπή της αναμέτρησης πανηγύρισε το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Η κατάσταση μύριζε... μπαρούτι από τον πρώτο αγώνα της σειράς, καθώς η ένταση δεν έλειψε ποτέ. Ωστόσο στο τέταρτο ματς το οποίο έκρινε και τον πρωταθλητή, η κατάσταση ξέφυγε. Η απόφαση για εκκένωση του γηπέδου 2:46 πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου, με το σκορ στο 35-63 έφερε σοβαρά επεισόδια και καταστροφές εντός ΟΑΚΑ από μερίδα των οπαδών του «τριφυλλιού». Τα επεισόδια ήταν σοβαρά με αποτέλεσμα οι διαιτητές να οδηγηθούν στην απόφαση για οριστική διακοπή.

Αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν μέσα στο παρκέ για να σταματήσει το σπάσιμο των καθισμάτων και να αποχωρήσουν οι φίλαθλοι, ωστόσο αυτό είχε αντίθετα αποτελέσματα. Μετά από 3-4 λεπτά, καταλαβαίνοντας τον λάθος χειρισμό, οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν και οι οπαδοί αποχώρησαν με τη σειρά τους άμεσα.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μέσα στο γήπεδο, αυτός που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν κάποιος επώνυμος, αλλά ένας... μερακλής σεκιουριτάς, ο οποίος «απολάμβανε» το θέαμα τρώγοντας πατατάκια. Όπως είναι λογικό, αυτό το στιγμιότυπο έγινε viral, καθώς έκανε τον γύρο του διαδικτύου αστραπιαία.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από όλα όσα διαδραματίστηκαν στο ΟΑΚΑ, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πήρε θέση, εκφράζοντας την οργή του για τα επεισόδια στις εξέδρες και όχι μόνο: «Πρώτος εγώ κατακρίνω τέτοια γεγονότα στο γήπεδο και παλεύω να σταματ΄ξησουν. Επίσης όμως πρώτος εγώ μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση αυτού που πληρώνει και έρχεται να δει την ομάδα του να διεκδικεί το πρωτάθλημα και να βλέπει τους γκρι να σου δείχνουν από το πρώτο λεπτό ότι δεν έχεις ελπίδα. 

Στη συνέχεια να βλέπεις τους δικούς σου να τα παρατάνε και να μην παλεύουν και στο τέλος να βλέπεις να σε προκαλούν και να σε χλευάζουν άνθρωποι από το αντίπαλο στρατόπεδο αναδεικνύοντας σε κάθε ευκαιρία το ηθικό τους πλεονέκτημα», έγραψε χαρακτηριστικά.