Οι παίκτες του Ολυμπιακού τραγουδούν «είσαι στο μυαλό» στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:35 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 16.06.2023

Η από καρδιάς ομιλία του Μπαρτζώκα, η… εντολή να γιορτάσουν όλοι, το «είσαι στο μυαλό» μέσα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και το «φατούρο» στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, σε ένα απολαυστικό βίντεο από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός, μετά και το οριστικό τέλος του τέταρτου αγώνα, ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, έχοντας πλέον και επίσημα κατακτήσει το δεύτερο σερί νταμπλ στην Ελλάδα.

Οι Πειραιώτες, όταν ενημερώθηκαν από τον Χρήστο Μπαφέ και τον Νίκο Λεπενιώτη για την οριστική διακοπή του αγώνα, έλαβαν και την… εντολή να γιορτάσουν, κάτι που έκαναν και με το παραπάνω! 

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί © Intime

Μόλις έβγαλαν την αναμνηστική φωτογραφία με τον Ανδρέα Γκατζούλη, άπαντες άρχισαν να τραγουδούν το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό», ενώ στο τέλος του συνθήματος είχαμε και το φατούρο στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη

Πριν από αυτά όμως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε τον λόγο, προκειμένου να μοιραστεί με τους παίκτες του μερικά όμορφα λόγια για τα επιτεύγματα της φετινής σεζόν. Κλείνοντας με μία υπόκλιση προς εκείνους...

«Σπουδαίου συμπαίκτες, σπουδαίοι παίκτες, με τρομερή ατμόσφαιρα και χημεία... Όλοι έχουν εγωισμό και σκέφτονται πράγματα για την καριέρα τους, αλλά όλοι μαζί σκεφτόμασταν για την ομάδα μας! Για αυτό καταφέραμε τόσα πράγματα φέτος. Αυτό που κάναμε ήταν ιστορικό... Το πώς τελειώσαμε αυτή τη σεζόν κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό για 30 πόντους... Έχετε τον θαυμασμό μου παιδιά και τον σεβασμό μου!» είπε στην ομιλία του ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» για να ακολουθήσει το «ζντο» στο κέντρο των αποδυτηρίων με ενωμένες γροθιές!

Αυτό ήταν το 14ο πρωτάθλημα στην ιστορία του Ολυμπιακού, ενώ σήμανε και το δεύτερο σερί νταμπλ, κάτι που οι Ερυθρόλευκοι πέτυχαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Παράλληλα έφτασαν τους 5 τίτλους σε διάστημα 16 μηνών, καθώς στην τροπαιοθήκη της ομάδας του Πειραιά μπήκαν σε αυτό το διάστημα 2 πρωταθλήματα Ελλάδας, 2 κύπελλα Ελλάδας, αλλά και ένα Σούπερ Καπ.

Τα δίνει όλα ο Ολυμπιακός για να κρατήσει τον Βεζένκοφ - Το κρίσιμο ραντεβού του Βούλγαρου φόργουορντ με τους Κινγκς
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:00 - 16.06.2023

Τα δίνει όλα ο Ολυμπιακός για να κρατήσει τον Βεζένκοφ - Το κρίσιμο ραντεβού του Βούλγαρου φόργουορντ με τους Κινγκς

Ο Ολυμπιακός... ακούει τον κόσμο και είναι έτοιμος για την υπέρβαση, προκειμένου να κάνει πιο εύκολη την απόφαση του Σάσα Βεζένκοφ να μείνει στον Πειραιά.

Το σχετικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός: