O Γιώργος Πρίντεζης πανηγύρισε με τον τρόπο του την κατάκτηση του τίτλου

Γιώργος Πρίντεζης

i

© Intime

O Γιώργος Πρίντεζης πανηγύρισε με τον τρόπο του την κατάκτηση του τίτλου

Γιώργος Γαβριλάκης 11:48 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:54 - 16.06.2023

Μία ανάρτηση στο Instagram με την ομαδική φωτογραφία των φετινών πρωταθλητών Ελλάδας και συναισθηματικά σύμβολα πάνω της, ο Γιώργος Πρίντεζης, ένα χρόνο μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, παραμένει... ενεργός Ολυμπιακός.

Πέρσι, τέτοιον καιρό, ήταν μαζί με τους συμπαίκτες του και πανηγύριζε την κατάκτηση του πρωταθλήματος για το 2022. Ακολούθως, ο Γιώργος Πρίντεζης αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά η αγαπημένη του ομάδα συνεχίζει να του δίνει χαρές. 

Χωρίς αυτόν στο ρόστερ της πλέον, αλλά με την ψυχή του πάντα κάτοικο Πειραιά, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδρομή της φετινής Basket League. Νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στον τέταρτο τελικό και το παιχνίδι ναι μεν δεν τελείωσε ποτέ, αλλά η διαδρομή των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε με μία ακόμα ομαδική επιτυχία και την κατάκτηση του νταμπλ. 

Ο θρύλος του Ολυμπιακού και ένας από τους σπουδαιότερους φόργουορντ του 21ου αιώνα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, δεν έκρυψε την χαρά του που οι πρώην συμπαίκτες και οι... απόγονοί του συνέχισαν τις κατακτήσεις. 

Ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα story με μία ομαδική φωτογραφία από τα αποδυτήρια, όπου όλοι οι παίκτες και οι συντελεστές της νίκης είναι μαζεμένοι και χαμογελαστοί. Σαν να τον κοίταζαν και να τον χαιρετούσαν. 

Ο Παπανικολάου πέταξε ένα μπουκάλι νερό με στόχο τον Λαρεντζάκη (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:25 - 16.06.2023

Ο Παπανικολάου πέταξε ένα μπουκάλι νερό με στόχο τον Λαρεντζάκη (vid)

O Kώστας Παπανικολάου... έκρινε πως ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν διψασμένος και του πέταξε με στυλ ένα μπουκάλι νερό. Με αυτό το βίντεο η ΚΑΕ Ολυμπιακός είπε την «Καλημέρα!» ως πρωταθλήτρια Ελλάδας και προανήγγελλε το πάρτι του Σαββάτου (17/6) στο ΣΕΦ.

Ο Πρίντεζης συνόδευσε το post με το χαρακτηριστικό σύμβολο της νίκης και μία καρδιά, για να τους δείξει πως με τον τρόπο του είναι μαζί τους.