Ρεσιτάλ αποθέωσης Τζόκοβιτς σε Γιόκιτς – Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου και έγινε viral τρελαίνοντας όλη τη Σερβία!

Ρεσιτάλ αποθέωσης Τζόκοβιτς σε Γιόκιτς – Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου και έγινε viral τρελαίνοντας όλη τη Σερβία!

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:19 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 13.06.2023

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποθέωσε τον Νίκολα Γιόκιτς με μία φωτογραφία που έγινε viral.

Όλος ο κόσμος απέτισε φόρο τιμής στον Νίκολα Γιόκιτς σήμερα (13/6), οπότε τα συγχαρητήρια ήρθαν και από Σέρβους αθλητές, μεταξύ των οποίων ωραία λόγια για αυτόν είπε ο καλύτερος τενίστας όλων των εποχών, Νόβακ Τζόκοβιτς.  

Εδώ και αρκετές εβδομάδες κυκλοφορούν στα ΜΜΕ τα κομπλιμέντα που κάνουν μεταξύ τους οι καλύτεροι αθλητές της Σερβίας. 

Την Κυριακή (11/6), ο Νόβακ έγινε ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του τένις, έχοντας κερδίσει τον 23ο τίτλο του σε επίπεδο Grand Slam, για τον οποίο ο Γιόκιτς τον συνεχάρη, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει πλέον δίλημμα για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών».  

Πέρασαν μόνο 48 ώρες, από τη στιγμή που ο Γιόκιτς κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στο NBA με τους Ντένβερ Νάγκετς. 

Είναι σίγουρα ο πιο υπεύθυνος για την επιτυχία της ομάδας και σήκωσε το μεγαλύτερο μέρος του βάρους, που κανείς δεν φοβάται να παραδεχτεί. Από συμπαίκτες, προπονητές, αντιπάλους, πρώην και νυν αθλητές, λάτρεις των σπορ, ο Νικόλα έλαβε αναγνώριση από όλο τον κόσμο. 

Μάλιστα στον Σέρβο παίκτη υποκλίθηκε και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος στο παρελθόν είχε επισημάνει πόσο τον εκτιμούσε. Μοιράστηκε μερικές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες. Στη μία, ο Γιόκιτς φαίνεται να ιππεύει ένα άλογο, ενώ κουβαλάει τρόπαια. 

«Συγχαρητήρια αδερφέ! Είσαι ο καλύτερος. MVP», έγραψε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Ιδιαίτερα εντυπωσίασε δημοσιεύοντας φωτογραφίες των δυο τους από τα παιδικά τους χρόνια, στις οποίες και οι δύο έχουν ρακέτες στα χέρια. 

O Γιόκιτς κοίταξε το τηλέφωνό του να δει αν του έστειλε μήνυμα ο Τζόκοβιτς και έπαθε... σοκ (vid)
NBA

10:15 - 13.06.2023

O Γιόκιτς κοίταξε το τηλέφωνό του να δει αν του έστειλε μήνυμα ο Τζόκοβιτς και έπαθε... σοκ (vid)

Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Νάγκετς, ο Νίκολα Γιόκιτς σκέφτηκε να δει αν του έχει στείλει συγχαρητήρια ο συμπατριώτης του Νόβακ Τζόκοβιτς. Όταν είδε τα δεκάδες εισερχόμενα sms από φίλους και γνωστούς είπε «ω! Γ@μώτ0...». Δεν περίμενε να δει τόσα και το απενεργοποίησε!

«Πότε θα πάμε τένις, Τζοκάρα;», έγραψε αστειευόμενος ο Τζόκοβιτς, λόγω της περίφημης ανακοίνωσης του Γιόκιτς πριν από περισσότερο από μια δεκαετία, όταν ρώτησε αν θέλει κανείς να παίξει μπάσκετ, που αργότερα έγινε viral. 

Επιπλέον, πρόσθεσε ένα κολάζ με τις φωτογραφίες τους, στο πρώτο πλάνο του οποίου είναι μια φιγούρα που αποτελείται από το πρόσωπο και των δύο.