Ο λόγος που ο Γιόκιτς θέλει να επιστρέψει γρήγορα στην Σερβία αφορά στη μεγαλύτερη του αγάπη (vids)

Ο λόγος που ο Γιόκιτς θέλει να επιστρέψει γρήγορα στην Σερβία αφορά στη μεγαλύτερη του αγάπη (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:52 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 13.06.2023

Τα ξημερώματα της Τρίτης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Αμερική με τους Νάγκετς, αλλά οι αγώνες του... συνεχίζονται και θέλει μονομιάς να επιστρέψει στην πατρίδα του γιατί την Κυριακή (18/6) έχει κούρσα το αγαπημένο του άλογο και δεν σκοπεύει να την χάσει!

Με την ολοκλήρωση του πέμπτου τελικού του ΝΒΑ, δηλαδή τη μέρα που οι Ντένβερ Νάγκετς νίκησαν για τέταρτη φορά τους Μαϊάμι Χιτ και κατέκτησαν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους, ο Τζαμαλ Μάρεϊ έβαλε τα κλάματα. Ο κόουτς Μάικ Μαλόουν ήταν πιο ευτυχισμένος από ποτέ και ο Άαρον Γκόρντον δεν μπορούσε να εκφράσει με λόγια να συναισθήματά του. 

Ο Νίκολα Γιόκιτς προφανώς και το χάρηκε. Για τον ίδιο η πορεία μέχρι την κορυφή δεν ήταν εύκολη και καθόλου δεδομένη. Ούτε καν αναμενόμενη. Κατέβαλε τεράστια προσπάθεια σε όλη αυτή την πορεία και αγωνίστηκε στο υψηλό επίπεδο κάθε βράδυ. Έσπασε δεκάδες ρεκόρ και τα triple double του θα μείνουν στην ιστορία. Μόνο που πιο χαρούμενη και ενθουσιασμένη φάνηκε στις εκφράσεις της η σύζυγός του Ναταλία και σίγουρα τα αδέλφια του με τον έντονο και εκρηκτικό τους χαρακτήρα. 

Ο σούπερ σταρ και MVP των τελικών, ακριβώς με την ολοκλήρωση του ματς, στις δηλώσεις εντός του αγωνιστικού χώρου είπε: «Η δουλειά έγινε, τώρα μπορώ να πάω σπίτι». 

Αργότερα εξήγησε πως «την Κυριακή πρέπει να είμαι στη Σερβία γιατί έχει κούρσα το άλογό μου». Μάλιστα, μεταξύ σοβαρού και αστείου ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Σταν Κρόινκε να του βρει πτήση ή ακόμα καλύτερα να του δανείσει το αεροπλάνο του για να προλάβει. 

Η αγάπη του για τα άλογα είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Μόνο που την ώρα που οι περισσότεροι παίκτες του ΝΒΑ με το που ολοκληρώνουν το απαιτητικό τους πρόγραμμα ονειρεύονται πάρτι, παραλίες, εξωτικά μέρη και χλιδάτες διακοπές, ο Joker σκέφτεται πάνω απ' όλα τους τετράποδους φίλους του. 

Μάλιστα, όταν τον ρώτησαν αν προσθέσει κι άλλα άλογα στο στάβλο του τώρα που κατέκτησε το πρωτάθλημα είπε πως «ακόμα και να έχανα το ίδιο θα έκανα».