Τα μπουγέλα των Νάγκετς με πρωταγωνιστή τον MVP (vids)
i

printscreen

Τα μπουγέλα των Νάγκετς με πρωταγωνιστή τον MVP (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:50 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 13.06.2023

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, τις βραβεύσεις και τα πρώτα πανηγύρια των Ντένβερ Νάγκετς, ο Νίκολα Γιόκιτς με μανία έψαχνε τους συμπαίκτες του για να τους κάνει... μούσκεμα!

Αφού πρώτα επέτυχε να ανοίξει με εντυπωσιακό τρόπο τη σαμπάνια, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι πρωταθλητές, περιλούζοντας τους συμπαίκτες και τους προπονητές τους, ο Νίκολα Γιόκιτς προσπάθησε να βρει εναλλακτικούς τρόπους για να κάνει μούσκεμα τους υπόλοιπους Νάγκετς. 

Αρχικά αιφνιδίασε τον Τζαμάλ Μάρεϊ, ο οποίος συγκινημένος προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μέχρι που δέχθηκε επίθεση από τον Σέρβο σέντερ και MVP της τελικής σειράς κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ. Τον πέτυχε στους διαδρόμους των αποδυτηρίων και του οδήγησε με το «έτσι θέλω» στην αίθουσα της πισίνας της Ball Arena. 

Ο 25χρονος Καναδός προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά τελικά παραδόθηκε στη δύναμη του Joker και τελικά κατέληξαν και οι δύο μαζί μέσα στο νερό. Λίγο αργότερα, πήγε στη συνέντευξη Τύπου και στόχος του δεν ήταν να κάνει δηλώσεις και να ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν, την οικογένειά του, τον κόουτς Μαλόουν και τους λοιπούς. Ήθελε να μπουγελώσει τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ. 

Την ώρα που μιλούσε στους δημοσιογράφους ένοιωσε κάτι υγρό να τρέχει στο κεφάλι του. Ήταν ο Γιόκιτς, ο οποίος του άδειασε ένα κουτάκι μπύρα και τον έκανε... παπί. Βέβαια, ο 30χρονος δεν είναι η πρώτη φορά που κατακτά το πρωτάθλημα, οπότε ήταν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο και η αντίδρασή του ήταν ελεγχόμενη. Ο Πόουπ είναι ο μόνος Νάγκετς που έχει ξαναπάρει πρωτάθλημα ΝΒΑ και τα κατάφερε το 2020 παρέα με τον ΛεΜπρόν και τους υπόλοιπους Λέικερς στη χρονιά της «φούσκας» ελέω Πανδημίας.