O Γιόκιτς κοίταξε το τηλέφωνό του να δει αν του έστειλε μήνυμα ο Τζόκοβιτς και έπαθε... σοκ (vid)
i

printscreen

O Γιόκιτς κοίταξε το τηλέφωνό του να δει αν του έστειλε μήνυμα ο Τζόκοβιτς και έπαθε... σοκ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:15 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 13.06.2023

Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Νάγκετς, ο Νίκολα Γιόκιτς σκέφτηκε να δει αν του έχει στείλει συγχαρητήρια ο συμπατριώτης του Νόβακ Τζόκοβιτς. Όταν είδε τα δεκάδες εισερχόμενα sms από φίλους και γνωστούς είπε «ω! Γ@μώτ0...». Δεν περίμενε να δει τόσα και το απενεργοποίησε!

Πρώτα είπε ό,τι είχε να πει για την κατάκτηση του δακτυλιδιού. Όλοι ήθελαν να δουν τα συναισθήματα και τη διάθεση του Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος πάντα δίνει ένα δικό του... άρωμα στις δηλώσεις του (που συνήθως επικεντρώνεται στο χιούμορ), πόσο μάλλον τώρα που ήταν ο πρωταθλητής και ο MVP των τελικών

Κι αφού ξεκίνησε με τα «σοβαρά», τα αναμενόμενα και τα προβλεπόμενα, εκδηλώνοντας την χαρά του για το δικό του κατόρθωμα, για τον ενθουσιασμό της πόλης που δεν είχε ξαναπανηγυρισει πρωτάθλημα, αλλά και για τους αγαπημένους του συμπαίκτες στους Ντένβερ Νάγκετς, σκέφτηκε να δει αν του έχει στείλει μήνυμα ο φίλος του Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον οποίο έχει αναπτύξει προσφάτως μία σχέση αγάπης και αλληλοσεβασμού. 

Η συζήτηση βέβαια, είχε πάει στον συμπατριώτη του και κορυφαίο τενίστα, καθώς δύο Σέρβοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του αθλητισμού. «Α! Ας δω αν μου έστειλε κάνα sms ο Νόλε...», είπε ο Γιόκιτς και έβγαλε από την τσέπη το κινητό του. 

Με το που κοίταξε την οθόνη και κατάλαβε τι ακριβώς έχει γίνει, σοκαρίστηκε. «Ω! Γ@μώτ0!», αποκρίθηκε και τότε ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Πόσα μηνύματα έχεις λάβει;». Η απάντηση ήταν... «Πολλά! Θα κλείσω το κινητό μου...» και το έκλεισε, το έβαλε στην τσέπη και δεν είπε αν του έστειλε τελικά ο Τζόκοβιτς, ο οποίος λίγες ώρες πριν πάρει ο Γιόκιτς το πρώτο του πρωτάθλημα, είχε κατακτήσει το 23ο του Grand Slam και ξεπέρασε σε τίτλους τον Ράφα Ναδάλ.