Καρβαλιάλ για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση, θα βάλουμε δύσκολα στους αντιπάλους μας»

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

Κάρλος Καρβαλιάλ/©Intime

Καρβαλιάλ για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση, θα βάλουμε δύσκολα στους αντιπάλους μας»

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:41 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:43 - 30.01.2024

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στον Παναθηναϊκό και αυτό φρόντισε να μεταφέρει και στους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) και ξεκινάει προετοιμασία για την αναμέτρηση της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ πιστεύει ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να τα καταφέρουν κόντρα στους πράσινους και αυτό φρόντισε να μεταφέρει και στους παίκτες του. Επίσης ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει όσον αφορά για τη μάχη του πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Έχουμε καλή ομάδα. Και από παιχνίδι σε παιχνίδι βλέπω βελτίωση. Πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να επιστρέψουμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Για να τα καταφέρουμε όμως πρέπει την Κυριακή να είμαστε έτοιμοι για αυτό το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Να τους βάλουμε δύσκολα και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά στους «ερυθρόλευκους». 

Και συνέχισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για εμάς. Είμαστε μέσα στο πρωτάθλημα. Εάν νικήσουμε την Κυριακή, θα δείξουμε σε όλους ότι είμαστε εδώ και ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για τον τίτλο. Αν νικήσουμε, θα βάλουμε προβλήματα στους αντιπάλους μας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση. Και όλοι πρέπει να δώσουμε τα πάντα.

Θέλω να είστε όλοι συγκεντρωμένοι. Σε ό,τι κάνουμε εδώ. Θέλω από όλους σας το 100%. Να πιστέψετε στους στόχους που έχουμε μπροστά μας. Ποδοσφαιριστές που να βάζουν πάνω από όλους την ομάδα. Αυτή είναι η νοοτροπία μας και η σκέψη μας. Ποδοσφαιριστές που ακόμη κι αν μπαίνουν αλλαγή ή δεν παίζουν καθόλου, να παραμένουν σε αυτόν τον στόχο σκέψης και συμμετοχής».