Η απίστευτη ομοιότητα στη βαθμολογία με αλλαγή ρόλων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και η διαφορά Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού

Η απίστευτη ομοιότητα στη βαθμολογία με αλλαγή ρόλων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και η διαφορά Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού

Γιώργος Σακελλαρίου 22:30 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:30 - 29.01.2024

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League θυμίζει τους αριθμούς το αντίστοιχο περσινό διάστημα, αλλά με αλλαγή ρόλων για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η διαφορά που έχουν οι αιώνιοι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Η ζωή έχει πολλές φορές συμπτώσεις.

Κάνει παιχνίδια. Το ίδιο και το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Τούμπα το πρώτο του εντός έδρας ντέρμπι για τον β’ γύρο, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και στην 20ή αγωνιστική της Stoiximan Superleague, υπήρξε ανακατάταξη στη βαθμολογία.

Οι Θεσσαλονικείς είναι μόνοι τους στην κορυφή και η ΑΕΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Ο Παναθηναϊκός υποχώρησε τρίτος και ο Ολυμπιακός είναι τέταρτος.

Ποια είναι η ομοιότητα με την περσινή σεζόν; Την περίοδο 2022-23 μετά και την 20ή αγωνιστική οι αριθμοί στον βαθμολογικό πίνακα ήταν σχεδόν ίδιοι! Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον Άρη και προσπέρασε στην κορυφή. Ο «Δικέφαλος του βορρά», παράλληλα, επικράτησε 3-2 του Λεβαδειακού στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός 2-1 εντός του ΟΦΗ.

Η βαθμολογία εκείνο το διάστημα, 28-30 Ιανουαρίου (στις 30/1/23 ολοκληρώθηκε η αγωνιστική) είχε ως εξής: ΑΕΚ 47, Παναθηναϊκός 45, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός από 42.

Δείτε τη βαθμολογία την 20ή αγωνιστική της σεζόν 2022-23

Ποια είναι τώρα η βαθμολογία; Η αγωνιστική ολοκληρώθηκε στις 28 Γενάρη κι έχει ως εξής: ΠΑΟΚ 47. Όσους και η πρωτοπόρος ΑΕΚ πέρσι. Η Ένωση έχει 45. Όσους και ο δεύτερος Παναθηναϊκός πέρσι! Το «τριφύλλι» έχει 44, έναν λιγότερο από πέρσι και ο Ολυμπιακός 41, επίσης έναν λιγότερο από πέρσι. 

Η φετινή βαθμολογία μετά την 20ή αγωνιστική

Την 21η αγωνιστική την περασμένη σεζόν έπαιξαν ΠΑΟΚΟλυμπιακός (ισοπαλία στην Τούμπα 0-0) και φέτος έχει ντέρμπι Παναθηναϊκός Ολυμπιακός. Η διαφορά των δύο αιωνίων τώρα είναι στους τρεις βαθμούς, όπως ήταν και πέρσι…

Οι τέσσερις μεγάλοι μπήκαν στα playoffs χωρίς να έχουν τεράστιες αποστάσεις. Ο Παναθηναϊκός ήταν πρώτος με 61, η ΑΕΚ είχε 59, ο Ολυμπιακός 56 και ο ΠΑΟΚ 54. Στο τέλος εξελίχθηκε σε κούρσα για δύο, την Ένωση και το «τριφύλλι» και υπήρχε θρίλερ μέχρι την προτελευταία αγωνιστική. Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε θρίλερ και φέτος και δεν αποκλείεται να βρίσκονται στην κούρσα μέχρι τέλους και οι τέσσερις μεγάλοι!

Ο Ντεσπόντοφ έβαζε γκολ και οι πάγκοι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού είχαν έρθει στα χέρια - Το απίθανο βιντεο που δείχνει ότι «έχασαν» το 1-0!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:55 - 29.01.2024

Ο Ντεσπόντοφ έβαζε γκολ και οι πάγκοι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού είχαν έρθει στα χέρια - Το απίθανο βιντεο που δείχνει ότι «έχασαν» το 1-0!

O Kίριλ Ντεσπόντοφ ήταν ο άνθρωπος που έκανε το 1-0 στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, όμως κανείς από τους ανθρώπους της ομάδας δεν το πανηγύρισε. Αυτό διότι κατά τη διάρκεια του τέρματος, οι δύο πάγκοι είχαν πιαστεί στα χέρια.

Εκπληκτικό είναι κι ένα ακόμα γεγονός. Ο Άρης ήταν πέμπτος πέρσι, όπως και φέτος. Η διαφορά είναι ότι φέτος έχει 33 βαθμούς, ενώ πέρσι είχε 31 την 20ή αγωνιστική. Έκτος δεν είναι ο Βόλος, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες έχουν 29 βαθμούς, όσους είχε και την περασμένη σεζόν στην 20ή αγωνιστική η ομάδα της Μαγνησίας!