Η ΑΕΚ χαμήλωσε πολύ αλλά δεν έκλεισε την «χαραμάδα» για μεταγραφική κίνηση της τελευταίας στιγμής

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Η ΑΕΚ χαμήλωσε πολύ αλλά δεν έκλεισε την «χαραμάδα» για μεταγραφική κίνηση της τελευταίας στιγμής

Κώστας Τσίλης 21:09 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:09 - 29.01.2024

Στην ΑΕΚ ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει καμία προχωρημένη μεταγραφική υπόθεση, ωστόσο δεν έκλεισαν οριστικά το παράθυρο για μια κίνηση της τελευταίας στιγμής

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ματίας Αλμέιδα ήταν πολύ καθαρός ως προς την φιλοσοφία, αλλά και τον τρόπο που η ΑΕΚ κινείται στην μεταγραφική αγορά. Είχε ξεκαθαρίσει ο Αργεντινός τεχνικός πως για συγκεκριμένους λόγους, τους οποίους και ανέλυσε, είναι δύσκολο να γίνει μια κίνηση τώρα τον Γενάρη. Όμως άφησε ανοιχτή μια "χαραμάδα", να γίνει μια κίνηση της τελευταίας στιγμής, αν προκύψει μια περίπτωση που πληροί τις προϋποθέσεις ενίσχυσης που έχει θέσει ο Αλμέιδα. Κίνηση δηλαδή που θα αποτελεί ποιοτική αναβάθμιση και μακρύ χρονικό ορίζοντα. 

Αλμέιδα σε Πόνσε: «Δεν θέλω τον Πόνσε της Έλτσε, αλλά τον Πόνσε της ΑΕΚ...» - Το τετ-α-τετ που άλλαξε τα πάντα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:22 - 29.01.2024

Αλμέιδα σε Πόνσε: «Δεν θέλω τον Πόνσε της Έλτσε, αλλά τον Πόνσε της ΑΕΚ...» - Το τετ-α-τετ που άλλαξε τα πάντα

Ο Αλμέιδα δούλεψε πολύ και κουβέντιασε και πολύ με τον Πόνσε, προκειμένου ο Αργεντινός φορ να αλλάξει εντελώς τον τρόπο παιχνιδιού του και να "κουμπώσει" στο αγωνιστικό μοντέλο της ΑΕΚ

Αυτή την "χαραμάδα", δεν την έκλεισε σήμερα ούτε και η ΑΕΚ, παρόλο που έσπευσε να την... "χαμηλώσει" ακόμα περισσότερο. Αυτό που έλεγαν υψηλόβαθμα στελέχη της Ένωσης είναι πως "δεν είμαστε κοντά στο να κλείσουμε καμία μεταγραφή, παρά το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες". Χωρίς πάντως να σημαίνουν οριστική... λήξη στις μεταγραφικές αναζητήσεις της ΑΕΚ. Κάτι που προφανώς σημαίνει πως όσο η αγορά είναι ανοιχτή, τίποτα δεν μπορεί οριστικά να αποκλειστεί. 

Πιθανότατα όλο αυτό μεταφράζεται σ' ένα τελευταίο... "κοσκίνισμα" των ανθρώπων της ΑΕΚ σε περιπτώσεις που είναι ενδιαφέρουσες, τις έχουν ξεχωρίσει, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο τηρουμένων των συνθηκών, ίσως και των χρονικών περιθωρίων να τις προχωρήσουν. Τα μεσάνυχτα η μεταγραφική περίοδος μπαίνει στο τελευταίο 48ώρο. Είναι δεδομένα το χρονικό σημείο που "τρέχουν" πάντα όλες οι εξελίξεις, σ' όλες τις ομάδες, σ' ολόκληρη την αγορά. Φαίνεται πως η ΑΕΚ κοιτάζει κάτι, το ψάχνει, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να το ολοκληρώσει.