Η τρέλα του Τάισον για το πέναλτι, η χειρονομία στην αλλαγή και το «No» του Λουτσέσκου - Απίθανη ατάκα του Κωνσταντέλια για το περιβραχιόνιο (vid)

Η τρέλα του Τάισον για το πέναλτι, η χειρονομία στην αλλαγή και το «No» του Λουτσέσκου - Απίθανη ατάκα του Κωνσταντέλια για το περιβραχιόνιο (vid)

Sportal newsroom 21:01 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 29.01.2024

O Τάισον έκανε μία χειρονομία στην αλλαγή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ήταν απαρηγόρητος για το πέναλτι. Το τετ α τετ με Λουτσέσκου και η απίθανη ατάκα του Κωνσταντέλια στον Ζίβκοβιτς για το περιβραχιόνιο.

Ο Τάισον, αν μη τι άλλο, ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντεσπόντοφ είχε δύο γκολ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, αλλά ο Βραζιλιάνος εξτρέμ στα 36 του χρόνια έδειξε και πάλι την ποιότητά του. 

Πιστώνεται τις δύο ασίστ στον διεθνή Βούλγαρο εξτρέμ, όμως, ήταν και στη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός με τον Μπακασέτα και το αξιοποίησε ο Έλληνας μέσος.

Στην παρακάμερα του ΠΑΟΚ οι αντιδράσεις του Τάισον έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Όπως και η απίθανη ατάκα του Κωνσταντέλια στον Ζίβκοβιτς, στη στιγμή της αλλαγής του Βραζιλιάνου.

Ο Τάισον όταν αντικαταστάθηκε, έκανε μία χειρονομία. Το αν απευθυνόταν στον τέταρτο (Γκορτσίλας) ή στον πάγκο του «τριφυλλιού» είναι άγνωστο. Έκανε με το χέρι του μία χειρονομία του στυλ «τρελάθηκε» και μονολογούσε στα πορτογαλικά. 

Στη συνέχεια στον πάγκο είχε τετ α τετ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου κι έλεγε ότι δεν έκανε πέναλτι με τον Ρουμάνο τεχνικό να συμφωνεί και να του λέει «No», αλλά και να του ζητάει να ηρεμήσει.

Εκπληκτικός, ωστόσο, ήταν και ο Κωνσταντέλιας. Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ περίμενε στη γραμμή του άουτ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Τάισον φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ετοιμαζόταν να βγει, ενώ ήταν εκνευρισμένος. Ο Κωνταντέλιας τότε είπε στον Σέρβο συμπαίκτη του. «Θα πάρεις εσύ το περιβραχιόνιο;». «Ναι», απάντησε ο Ζίβκοβιτς και ο Κωνσταντέλιας πρόσθεσε: «Μην ξεχαστεί και φύγει»!

Στην απολαυστική παρακάμερα του ΠΑΟΚ μπορείτε να δείτε το σκηνικό με τον Τάισον, αλλά και τον Κωνσταντέλια, την αγωνία στον πάγκο του Ντεσπόντοφ και τις αντιδράσεις του Λουτσέσκου στον πάγκο.