«Στο στόχαστρο της Σάο Πάολο ο Καρβαλιάλ»

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

©intime

«Στο στόχαστρο της Σάο Πάολο ο Καρβαλιάλ»

Δημήτρης Χούπης 19:40 - 18.04.2024

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, σύμφωνα με τα Μέσα από την Πορτογαλία έχει μπει στο στόχαστρο της Σάο Πάολο από τη Βραζιλία.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτέλεσε προπονητής του Ολυμπιακού για λίγους μήνες χωρίς καμία επιτυχία. Ο Πορτογάλος τεχνικός συγκεκριμένα υπέγραψε με τους «ερυθρόλευκους» τον Δεκέμβρη του 2023 και δύο μήνες μετά αποχώρησε από την ελληνική ομάδα, με την οποία έκατσε στον πάγκο μόλις έντεκα αγώνες.

Έκτοτε ο 58χρονος παραμένει άνεργος, αφού δεν βρίσκεται σε καμία ομάδα. Το γεγονός αυτό έχει βάλει σε σκέψεις τη Σάο Παόλο να τον κάνει δικό της. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η O' Jogo, η ομάδα από τη Βραζιλία έχει μερικά ονόματα στη λίστα της και μεταξύ αυτών είναι και του πρώην τεχνικού των «ερυθρολεύκων».

Τα υπόλοιπα είναι των δύο Ισπανών, Ράφα Μπενίτεθ και Ντομένεκ Τόρεντ. «Η πρόσληψη του Καρβαλιάλ θα μπορούσε να αυξήσει τον αριθμό των Πορτογάλων προπονητών στη Βραζιλία.

Οι Ισπανοί Ράφα Μπενίτεθ και Ντομένεκ Τόρεντ, είναι επίσης υποψήφιοι. Η Σάο Πάολο διανύει μια ταραχώδη στιγμή, με δύο ήττες στην έναρξη του Brasileirao 2024», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Σε περίπτωση λοιπόν που ο Καρβαλιάλ αποκτηθεί από τη Σάο Πάολο, θα γίνει ο πέμπτος Πορτογάλος που θα κάτσει στον πάγκο βραζιλιάνικης ομάδας. Οι υπόλοιποι είναι οι Αμπέλ Φερέιρα, Πέδρο Καϊξίνια, ο Αντόνιο Ολιβέιρα και ο Αρτούρ Ζόρζε.