Καρβαλιάλ: «Όποιος φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να παίξει στο μάξιμουμ»

O Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Καρβαλιάλ: «Όποιος φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να παίξει στο μάξιμουμ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:00 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 13.12.2023

Για το παιχνίδι της Πέμπτης (14/12) με την Μπάτσκα Τόπολα μίλησε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάτσκα Τόπολα στο «Γ. Καραϊσκάκης» θέλοντας να πάρει τη νίκη ή έστω την ισοπαλία και να προκριθεί στο Europa Conference League. Μιλώντας για το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο των Πειραιωτών, ο ίδιος υποστήριξε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παίζουν στο μάξιμουμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρβαλιάλ:

Για το παιχνίδι: «Καλησπέρα ναι είμαστε έτοιμοι για το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε την ευφυΐα να καταλάβουμε τα σωστά πράγματα στην ομάδα. Πάνω σε αυτή τη βάση για τη σωστή διαδικασία. Ο στόχος μας είναι κερδίσουμε το παιχνίδι αύριο. Ίσως και με ισοπαλία εξασφαλίζουμε την πρόκριση. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να νικήσουμε. Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα. Όποιος φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να παίξει στο μάξιμουμ».

Για τον τρόπο δουλειάς του και την ενδεκάδα: «Όχι δεν θα σας πω την 11άδα. Πρώτα οι παίκτες πρέπει να τη μάθουν. Τις τελευταίες 10 ημέρες όλη η συγκέντρωσή μας είναι να νικήσουμε αυτό το ματς. Δεν γίνεται να αλλάξουμε τα πάντα. Θα ήταν ανόητος κάποιος το πίστευε αυτό. Έχουμε κοιτάξει τα στοιχεία που πρέπει για το ματς και μετά θα κοιτάξουμε και άλλες αλλαγές».