Καρυπίδης: «Ομάδα και κόσμος μαζί, να σφραγίσουμε την πρόκριση»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης

Καρυπίδης: «Ομάδα και κόσμος μαζί, να σφραγίσουμε την πρόκριση»

Αλέξης Σαββόπουλος 17:38 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 04.03.2024

Με ανάρτησή του στο Instagram ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ καλεί τον κόσμο να εισρεύει μαζικά στο γήπεδο στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης.

Τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επέλεξε ο Θόδωρος Καρυπίδης για να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του Αρη εν όψει του επαναληπτικού με τον Παναιτωλικό. Στην ανάρτησή του, ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ καλεί τους φίλους του Αρη να γεμίσουν το Κλεάνθης Βικελίδης, ώστε να δώσουν την αναγκαία ώθηση στους ποδοσφαιριστές, για να σφραγίσουν την πρόκριση στον τελικό.

Με Κατσίβελη στη Ρίγα ο Άρης
EUROCUP

17:23 - 04.03.2024

Με Κατσίβελη στη Ρίγα ο Άρης

Ο Άρης αναχωρεί την Δευτέρα (5/3) για την Ρίγα, με τον Δημήτρη Κατσίβελη να ακολουθεί την αποστολή στη Λετονία και την συμμετοχή του στο ματς με την Προμετέι να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει: “Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια έχουμε μπροστά μας τη μεγάλη ευκαιρία να πάει ξανά ο Αρης στον τελικό του κυπέλλου. Ένα βήμα απομένει ακόμη και τώρα είναι η ώρα να μιλήσει Κλεάνθης Βικελίδης. Το γεμάτο Βικελιδης θα δώσει στους παίκτες την ώθηση που χρειάζονται για να σφραγίσουν την πρόκριση. Την Τετάρτη το Βικελίδης πρέπει να θυμίζει τα παλιά.Ένα βήμα έμεινε, θα το κάνουμε μαζί ομάδα και κόσμος. Ραντεβού την Τετάρτη στο σπίτι μας για να σφραγίσουμε μαζί την πρόκριση στον τελικό”.

Δείτε την ανάρτηση του Καρυπίδη