Η ΕΠΟ θα προτείνει τελικό με φιλάθλους και συνεννόηση των φιναλίστ για γήπεδο – Φαβορί το ΟΑΚΑ

ΟΑΚΑ

i

©Intime

Η ΕΠΟ θα προτείνει τελικό με φιλάθλους και συνεννόηση των φιναλίστ για γήπεδο – Φαβορί το ΟΑΚΑ

Sportal newsroom 14:20 - 04.03.2024

Στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι του γηπέδου στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, η η εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής είναι ο τελικός να πραγματοποιηθεί με φιλάθλους κι αμέσως μετά την οριστικοποίηση του ζευγαριού των φιναλίστ να υπάρξει συνεννόηση με τις ομάδες ώστε να επιλεγεί γήπεδο «κοινή συναινέσει».

Για να προχωρήσει το πλάνο που προβλέπει τελικό με κόσμο, η μοναδική ρεαλιστική επιλογή είναι το ΟΑΚΑ, το οποίο ανοίγει και πάλι τις πύλες του. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πει το «ναι» ο Άρης, ο οποίος θα είναι πιθανότατα η ομάδα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σε περίπτωση άρνησης των «κιτρίνων», τότε η επόμενη ρεαλιστική επιλογή είναι ο τελικός να γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τους δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου.

Όλα δείχνουν ότι ο Άρης θα συμφωνήσει για το ΟΑΚΑ και για την παρουσία 20.000 οπαδών από κάθε πλευρά, αλλά αυτό είναι κάτι που θα απασχολήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μόλις «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον τελικό.