Ο Κασεμίρο εκρήγνυται κατά των οπαδών: «Είναι έλλειψη σεβασμού» (vid)

Κασεμίρο

i

PrtScr

Ο Κασεμίρο εκρήγνυται κατά των οπαδών: «Είναι έλλειψη σεβασμού» (vid)

Κώστας Τόπας 12:30 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:59 - 29.05.2024

Ο Κασεμίρο ξέσπασε κατά των οπαδών που του ασκούν έντονη κριτική για τη φετινή σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κασεμίρο δεν έκανε την καλύτερη του σεζόν αυτή τη σεζόν με αποτέλεσμα να δεχθεί σφοδρή κριτική για τις εμφανίσεις του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Βραζιλιάνος μέσος έφτασε στο «Ολντ Τράφορντ» πριν από δύο χρόνια και δεν έχει καταφέρει να βγάλει τον καλό του εαυτό με τους «κόκκινους διαβόλους».

Οι τρεις ομάδες «ασανσέρ» της Premier League που έχασαν 150 εκατ. ευρώ
PREMIER LEAGUE

13:12 - 20.05.2024

Οι τρεις ομάδες «ασανσέρ» της Premier League που έχασαν 150 εκατ. ευρώ

Οι Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μπέρνλι και Λούτον υποβιβάζονται στην Championship μόλις μία σεζόν μετά την άνοδο. Η δεύτερη φορά στην ιστορία της Premier League που οι τρεις προβιβασμένες ομάδες αποχαιρέτησαν με συνοπτικές διαδικασίες την κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

Κάποια από τα λάθη του ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά τις τελευταίες εβδομάδες, όταν οι απαιτήσεις τον έκαναν να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός. Αλλά σύμφωνα την άποψή του, οι οπαδοί της ομάδας δεν είναι δίκαιοι απέναντί ​​του με αυτή την έννοια.

«Είναι έλλειψη σεβασμού. Ήμουν μια από τις καλύτερες μεταγραφές στην Premier League την περασμένη σεζόν και τώρα δεν αξίζω πια τίποτα; Όταν υπάρχει έλλειψη σεβασμού, είναι ανησυχητικό», είπε ο Κασεμίρο κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Sky Sports.

Σε ηλικία 32 ετών και με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026, ο Κασεμίρο αναφέρθηκε στην κριτική λέγοντας: «Αν η κριτική είναι εποικοδομητική, είναι καλοδεχούμενη. Στο ποδόσφαιρο, όταν παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο 10 χρόνια και πέφτεις λίγο, πάντα έρχεται η κριτική. Είμαι ήρεμος», εξήγησε.

Ξέσπασε ο Μπρούνο Φερνάντες: «Αν δεν με θέλει η Γιουνάιτεντ, θα φύγω»
PREMIER LEAGUE

11:55 - 16.05.2024

Ξέσπασε ο Μπρούνο Φερνάντες: «Αν δεν με θέλει η Γιουνάιτεντ, θα φύγω»

Ο Μπρούνο Φερνάντες στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Νιουκάστλ θέλησε να ξεκαθαρίσει πως αν η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον θεωρεί περιττό στο ρόστερ, τότε θα αποχωρήσει τη νέα σεζόν.

Μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν και με το ντέρμπι για το Κύπελλο Αγγλίας μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι να εκκρεμεί το επόμενο Σάββατο (25/05, 17:00), ο Κασεμίρο έχει παίξει συνολικά 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει πετύχει πέντε γκολ και έχει δώσει τρεις ασίστ.