Ο Κασεμίρο με ένα βλέμμα έβαλε τον Γκάβι στη θέση του (vid)
i

Κασεμίρο - Γκάβι/PrtScr

Ο Κασεμίρο με ένα βλέμμα έβαλε τον Γκάβι στη θέση του (vid)

Κώστας Τόπας 11:05 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 17.02.2023

Ενα βλέμμα ήταν αρκετό προκειμένου ο Κασεμίρο να βάλει... στη θέση του τον Γκάβι, ο οποίος με το θράσος και την μαχητικότητά του, πήγε να τα βάλει με τον Βραζιλιάνο μέσο.

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του πολυπόθητου τρίποντου κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (2-2). Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν σκληρές μάχες κατά τη διάρκεια του αγώνα και ιδιαίτερα ο Γκάβι με τον Κασεμίρο.

Ο νεαρός μέσος της Μπαρτσελόνα κλήθηκε να πάρει πρωτοβουλίες σε ό,τι αφορά τις ενέργειες της σύνδεσης ανάμεσα στα χαφ και την επίθεση. Οσο ο αγώνας πλησίαζε προς το τέλος του, ο Γκάβι ανέβαζε όλο και περισσότερο τον ρυθμό του, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να κάνει τη δική της ανατροπή σε εκείνη που είχε υποστεί από τους «κόκκινους διαβόλους».

Σε μια προσπάθειά του λοιπόν, ο Γκάβι τα έβαλε με τον Κασεμίρο, ώστε να κάνει κερδίσει την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος με έξυπνο τρόπο κέρδισε το άουτ και στη συνέχεια κοίταξε με αγριεμένο βλέμμα τον νεαρό χαφ των Καταλανών για να … τον βάλει στη θέση του και να δείξει στον 18χρονο ότι έχει πολύ δρόμο ακόμα για να μπορεί να τα κάνει αυτά…