Ο πατέρας του Μέσι έβαλε φρένο στα σενάρια περί επιστροφής στην Μπαρτσελόνα: «Δεν θα παίξει ξανά στο Καμπ Νόου»
i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Lionel Hahn/Getty Images/Ideal Images

Ο πατέρας του Μέσι έβαλε φρένο στα σενάρια περί επιστροφής στην Μπαρτσελόνα: «Δεν θα παίξει ξανά στο Καμπ Νόου»

Κώστας Τόπας 10:11 - 17.02.2023

Ο πατέρας του Αργεντινού σταρ, Λιονέλ Μέσι, προκάλεσε ισχυρό σοκ στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, μιας και φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι ο Αργεντινός αστέρας δεν πρόκειται να επιστρέψει στο «Καμπ Νόου».

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το συμβόλαιο του Αργεντινού αστέρα στους Παριζιάνους, ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και όλα είναι στον αέρα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί.

Η Παρί ναι μεν είναι διατεθειμένη να αναβαθμίζει το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ, ωστόσο ο Αργεντινός καθυστερεί την απόφασή του.

Πάντως, ο Χόρχε Μέσι, ο πατέρας και μάνατζερ του Αργεντινού αστέρα, ταξίδεψε την Πέμπτη (16/02) στη Βαρκελώνη και μιλώντας στον Τύπο, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Μέσι, στο «Καμπ Νόου».

«Δεν νομίζω ότι ο Λέο θα παίξει ξανά με την Μπαρτσελόνα. Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμη να ανανεώσουμε την Παρί, ούτε έχουμε μιλήσει με τον Τζουάν Λαπόρτα και δεν υπάρχει καμία προσφορά αυτή τη στιγμή», τόνισε χαρακτηριστικά στη «Sport». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Λιονέλ Μέσι, συνδέθηκε με τον σαουδαραβικό σύλλογο Αλ Χιλάλ αλλά και την Ίντερ Μαϊάμι, η οποία το καλοκαίρι ήταν κοντά στην απόκτηση του Αργεντινού. Φαίνεται μάλιστα ότι η αμερικανική ομάδα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.