Η Wednesday του Netflix πήγε να δει Παρί - Μπάγερν
i

Τζένα Ορτέγκα/ printscreen @jennaortega instagram

Η Wednesday του Netflix πήγε να δει Παρί - Μπάγερν

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:14 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 16.02.2023

Η Τζένα Ορτέγκα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή ενσαρκώνοντας το ρόλο της Wednesday στην ομώνυμη σειρά του Netflix είναι φανατική οπαδός της Παρί Σεν Ζερμέν και παρευρέθηκε στο «Παρκ Ντε Πρενς» για να δει από κοντά το ματς με την Μπάγερν.

Το βράδυ της Τρίτης (14/2) η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχθηκε την Μπάγερν Μονάχου για το πρώτο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο της νοκ - άουτ φάσης του Champions League. Στο «Παρκ Ντε Πρενς» βρέθηκαν αρκετές διακριμένες παρουσίες για να παρακολουθήσουν από κοντά το σπουδαίο αυτό ματς και την «μάχη» της αγαπημένης του ομάδας. 

Στο Παρίσι βρέθηκε μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς αυτή τη στιγμή παγκοσμίως για να παρακολουθήσει την σημαντική αναμέτρηση για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Ο λόγος για την Τζένα Ορτέγκα, η οποία ενσάρκωσε με απόλυτη επιτυχία το ρόλο της Wednesday στην ομώνυμη σειρά στο Netflix. Σημειώνουμε ότι η σειρά έκανε θραύση και πήρε το «πράσινο φως» για δεύτερη σεζόν και η ηθοποιός κέρδισε την παγκόσμια αναγνώριση. 

Η Τζένα Ορτέγκα είναι φανατική οπαδός της Παρί Σεν Ζερμέν και δεν θα μπορούσε να λείψει από το συγκεκριμένο αγώνα. Μάλιστα η 20χρονη ηθοποιός έχει και μπλούζα των Παριζιάνων με τον αριθμό 30 (του Μέσι δηλαδή) που γράφει το όνομά της. Για την ιστορία η γαλλική ομάδα ηττήθηκε με 1-0 από τους Βαυαρούς.