O Νεϊμάρ συμμετείχε σε τουρνουά πόκερ μία μόλις μέρα μετά την ήττα από τη Μπαγερν (vid)
i

Νεϊμάρ/ screenshot

O Νεϊμάρ συμμετείχε σε τουρνουά πόκερ μία μόλις μέρα μετά την ήττα από τη Μπαγερν (vid)

Πάνος Μαλακτάρης • 13:46 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Η κατάσταση στην Παρί σεν Ζερμέν θυμίζει ενεργό ηφαίστειο, με τον Νεϊμάρ να ρίχνει λάδι στη φωτιά με την αδιαφορία που επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία

Η ήττα στην πρώτη αναμέτρηση για τους 16 του Champions League από τη Μπάγερν Μονάχου μέσα στο Παρίσι, ήταν το ένα σκέλος της έκρυθμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο παριζιάνικος σύλλογος. Οι συνεχείς ήττες είναι κάτι που δεν έχουν συνηθίσει στην Παρί, με αποτέλεσμα παίκτες οπαδοί και διοικούντες να είναι σε μια πρωτοφανή για τα τελευταία χρόνια αναταραχή. 

Οι γείτονες του Νεϊμάρ τον κατήγγειλαν για τα πάρτι που διοργανώνει
LIGUE 1

11:04 - 12.02.2023

Οι γείτονες του Νεϊμάρ τον κατήγγειλαν για τα πάρτι που διοργανώνει

Προβλήματα με τους γείτονές του φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Νεϊμάρ, μιας και ο Βραζιλιάνος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν δεν σέβεται τις ώρες κοινής ησυχία, διοργανώνοντας πάρτι στο σπίτι του.

Έτσι μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Κιλιάν Εμπαπέ κατά του Νεϊμάρ με αναφορές πως «Πρέπει όλοι να τρώνε και να κοιμούνται καλά στην ομάδα», ο Γάλλος σούπερ σταρ αναφέρθηκε ξανά στον συμπαίκτη του. Αυτή τη φορά λέγοντας πως δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για την ομάδα, ενώ ξενυχτά παίζοντας πόκερ. 

Νεϊμάρ/ © instagram.com/pokerstars/

Η δε επιβεβαίωση των λεγομένων του ήρθε σχεδόν άμεσα, καθώς ο Νεϊμάρ εθεάθη στο καζίνο του ξενοδοχείου Hyatt Regency στο Παρίσι όπου και συμμετείχε σε ένα τουρνουά πόκερ. Δεν έμοιαζε μάλιστα καν να ενδιαφέρεται να περάσει τη βραδιά incognito (χωρίς να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του), μόλις μία μέρα μετά τις προτροπές του Εμπαπέ και παράλληλα της ήττας από τους Γερμανούς. 

Έτσι το στραβό κλίμα συνεχίζεται στον γαλλικό σύλλογο, ο οποίος βλέπει την τριάδα των κορυφαίων αστεριών του να είναι υπ' ατμόν. Ο Μέσι ίσως επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα όταν λήξει το ισχύον συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Νεϊμάρ είναι μονίμως με το ένα πόδι εκτός ομάδας ενώ όποτε είναι σε αυτή δημιουργεί προβλήματα, και ο Εμπαπέ φαντάζει όλο και πιο κοντά σε μια μετακίνησή του στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ