Οι γείτονες του Νεϊμάρ τον κατήγγειλαν για τα πάρτι που διοργανώνει
i

Νεϊμάρ/©Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images/Ideal Images

Οι γείτονες του Νεϊμάρ τον κατήγγειλαν για τα πάρτι που διοργανώνει

Κώστας Τόπας 11:04 - 12.02.2023

Προβλήματα με τους γείτονές του φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Νεϊμάρ, μιας και ο Βραζιλιάνος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν δεν σέβεται τις ώρες κοινής ησυχία, διοργανώνοντας πάρτι στο σπίτι του.

Ο Νεϊμάρ δεν είναι και το πιο ήσυχο παιδί, μιας και φημίζεται για το γεγονός ότι του αρέσει να διασκεδάζει, διοργανώνοντας συχνά πάρτι στο σπίτι του. Ωστόσο, πολλές φορές αυτό δεν του βγαίνει σε καλό, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Parisien, οι γείτονές του είναι σε έξαλλη κατάσταση.

Ο λόγος είναι ότι με τα πάρτι οργανώνει στο σπίτι του μέχρι τις πρωινές ώρες και την ηχορύπανση που προκαλούν, ενοχλεί τους γείτονες του, οι οποίοι έχουν εκφράσει στις Αρχές τα παράπονά τους για διατάραξη κοινής ησυχίας.

«Δεν ήταν μόνο θόρυβος. Ήταν απίστευτα ενοχλητικό», ανέφερε χαρακτηριστικά είπε ο δήμαρχος του Μπουζιβαλ, Λουκ Βατέλ, με αφορμή το τελευταίο πάρτι του Νεϊμάρ που έγινε στις 5 Φεβρουαρίου για τα 31α γενέθλιά του και συνέχισε: «Τι κάνεις σε κάποιον που πραγματικά δεν είναι πρόβλημα για εκείνον να πληρώσει πρόστιμο 45 ευρώ δεδομένου του τι κερδίζει; Κάποια στιγμή θα στείλουμε φάκελο στον εισαγγελέα για τα επανειλημμένα προβλήματα δημόσιας τάξης», συμπλήρωσε στη συνέχεια.