Νέα... οσκαρική ερμηνεία από τον Νεϊμάρ (vid)
i

Ο Νεϊμάρ πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο/PrtScr

Νέα... οσκαρική ερμηνεία από τον Νεϊμάρ (vid)

Κώστας Τόπας 12:23 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 09.02.2023

Ο Νεϊμάρ αφού δέχθηκε ένα μαρκάρισμα από αντίπαλό του, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όταν είδε την ομάδα του να βγαίνει στην αντεπίθεση, τα ξέχασε όλα και σηκώθηκε για να πάρει την μπάλα στα πόδια του.

Η Μαρσέιγ κατάφερε να επικρατήσει της Παρί Σεν Ζερμέν (2-1) και με αυτόν τον τρόπο να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου Γαλλίας. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της ομάδας της Μασσαλίας επί των Παριζιάνων, έπειτα μετά τις 28 Φεβρουαρίου του 2010, όπου είχαν επικρατήσει 3-0 εκτός έδρας. 

Ο Νεϊμάρ πήρε φανέλα βασικού στο «Le Classique», ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Στο πρώτο ημίχρονο πρωταγωνίστησε σε μία φάση. Οχι για κάποια εντυπωσιακή ντρίπλα ή ενέργεια, αλλά για το γεγονός ότι προσποιήθηκε ότι τραυματίστηκε προκειμένου να κερδίσει φάουλ και να σταματήσει την επίθεση των αντιπάλων του.

Τη στιγμή που οι παίκτες της Μαρσέιγ πίεζαν τους Παριζιάνους, ο Νεϊμάρ έχασε την μπάλα, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια ζήτησε φάουλ. Στη συνέχεια της φάσης, οι συμπαίκτες του κατάφεραν να κλέψουν την μπάλα και επιδίωξαν να βγουν στην αντεπίθεση. Εκείνη τη στιγμή, ξαφνικά, ο Βραζιλιάνος αστέρας... ξέχασε ότι τραυματίστηκε και σηκώθηκε αμέσως από το χορτάρι, ζητώντας την μπάλα στα πόδια του.