Ο αδερφός του Μέσι απολογήθηκε για τα «πυρά» κατά του Λαπόρτα και της Μπαρτσελόνα

Λιονέλ Μέσι

i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Rico Brouwer/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Ο αδερφός του Μέσι απολογήθηκε για τα «πυρά» κατά του Λαπόρτα και της Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας 10:10 - 09.02.2023

Ο αδερφός του Λιονέλ Μέσι, Ματίας, ζήτησε συγγνώμη για τα όσα είπε κατά του Τζουάν Λαπόρτα αλλά και για την ιστορία της Μπαρτσελόνα.

Ο αδερφός του 35χρονου Αργεντινού αστέρα εξαπέλυσε επίθεση τόσο στον πρόεδρο της ομάδας, Τζουάν Λαπόρτα, όσο και στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, καθώς τόνισε πώς δεν τον υποστήριξαν όσο θα έπρεπε μετά τη φυγή του από τους «μπλαουγκράνα». Μάλιστα, τόνισε πως ο «Pulga» δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Βαρκελώνη, ωστόσο αν κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα, θα υπάρξουν πολλές εκκαθαρίσεις, με βασική αυτή του προέδρου.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, γι' αυτό και ο ίδιος μία ημέρα μετά, βγήκε δημόσια κι απολογήθηκε για όσα είπε.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για αυτό που είπα στα κοινωνικά δίκτυα.Απλά έκανα πλάκα με τον γιο μου και τους φίλους μου. Πώς θα σκεφτώ αυτό για έναν σύλλογο τόσο μεγάλο όσο η Μπαρτσελόνα και η ιστορία της, που έχει δώσει πολλά τόσο στην οικογένειά μου όσο και στον Λέο; Για εμάς, η Καταλονία είναι το δεύτερο σπίτι μας και αυτό είναι γνωστό. Λυπάμαι πολύ και ζητώ συγγνώμη από όλους, ειδικά από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την Μπαρτσέλονα για την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2021 , αφού είδε το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται, με ρεκόρ 672 γκολ που καταγράφηκε για τους «μπλαουγκράνα» σε 778 συμμετοχές.