Ο Ράμος έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στον Ρονάλντο και την Ρεάλ: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία» (vid)
i

Σέρχιο Ράμος & Λιονέλ Μέσι/©Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Ο Ράμος έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στον Ρονάλντο και την Ρεάλ: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία» (vid)

Κώστας Τόπας 13:26 - 05.02.2023

Ο Σέρχιο Ράμος κλήθηκε να επιλέξει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, τονίζοντας πως ο συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι, έχει καταφέρει να κερδίσει επάξια αυτόν τον τίτλο.

Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν κεντρικό αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ράμος, μίλησε στο επίσημο κανάλι των Παριζιάνων για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι.

Ο παίκτης που σήκωσε τρόπαια με τη Ρεάλ Μαδρίτης επαίνεσε τον σημερινό συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι, μετά από χρόνια αντιπαλότητας μεταξύ των δύο στη La Liga.

«Υπέφερα για αρκετά χρόνια παίζοντας εναντίον του Μέσι. Τώρα τον απολαμβάνω. Είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει βγάλει ποτέ το ποδόσφαιρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ράμος.

Βέβαια, η αιτία που έπαιξε επίσης ρόλο στο να επιλέξει τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή ο Ράμος είναι πως πέρασαν δύο ολόκληρα χρόνια χωρίς να μιλήσει με τον Ρονάλντο, όταν ο Πορτογάλος αποχώρησε από τους Μαδριλένους με προορισμό την Γιουβέντους το 2018. Ωστόσο, οι δυο τους ξαναβρέθηκαν πρόσφατα σε ωραίο κλίμα στο φιλικό ανάμεσα στην Παρί και την επίλεκτη ομάδα των Αλ Νασρ/Αλ Χιλάλ.