Το γκολ του Μέσι κόντρα στην Τουλούζ από διαφορετικές λήψεις το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό (vids)
i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images/Ideal Images

Το γκολ του Μέσι κόντρα στην Τουλούζ από διαφορετικές λήψεις το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό (vids)

Κώστας Τόπας 10:00 - 05.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 05.02.2023

Όποια λήψη κι αν επιλέξεις να παρακολουθήσεις, όποια κι αν είναι η οπτική γωνία, το γκολ του Λιονέλ Μέσι κόντρα στην Τουλούζ κάθε φορά θα εντυπωσιάζει...

Στο 57ο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τουλούζ για την 22η αγωνιστική της Ligue 1 ο Χακίμι έστρωσε τη μπάλα στον Λιονέλ Μέσι, έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και ο Αργεντινός αστέρας με ένα φανταστικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 2-1. 

Με αυτόν τον τρόπο, ο Μέσι έφτασε τα 15 γκολ και τις 14 ασίστ σε 24 εμφανίσεις με τους Παριζιάνους. Κι ευτυχώς για όλους, άπαντες στο «Παρκ Ντε Πρενς» είχαν και τα κινητά ανά χείρας για να καταγράψουν από πολλές οπτικές γωνίες το μαγικό γκολ του Παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο Λιονέλ Μέσι θέλει να παραμείνει συγκεντρωμένος στα δύο ματς κόντρα στη Μπάγερν για το Champions League και στη συνέχεια θα γίνουν οι τελικές διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Παρί για την πιθανή ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι Παριζιάνοι είναι διατεθειμένου να αναβαθμίσουν το συμβόλαιο του 35χρονου μεσοεπιθετικού μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ.