Κάμπος: «Θέλουμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιό του Μέσι»
i

Λιονέλ Μέσι/©Xavier Laine/Getty Images

Κάμπος: «Θέλουμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιό του Μέσι»

Κώστας Τόπας 15:54 - 05.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:54 - 05.02.2023

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Κάμπος, αποκάλυψε ότι η διοίκηση βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Λιονέλ Μέσι για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν κι αυτό έχει αναστατώσει τους φίλους των Παριζιάνων, μιας και στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του «Pulga» με την γαλλική ομάδα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν όμως δεν είναι διατεθειμένη να τον αποχωριστεί. Αλλωστε οι Γάλλοι έχουν κάτσει κάτσει ήδη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον πρωταθλητή κόσμου με την εθνική Αργεντινής για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Αυτό αποκάλυψε και ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Κάμπος, σε πρόσφατες δηλώσεις του τον τηλεοπτικό σταθμό «TF1».

«Είμαστε σε συζητήσεις με τον Λιονέλ Μέσι αφού θέλουμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιό του. Θα ήθελα να τον κρατήσω σε αυτό το πρότζεκτ. Μιλάμε τώρα για να πετύχουμε αυτό το στόχο και να συνεχίσουμε να έχουμε μαζί μας τον Μέσι», ανέφερε χαρακτηριστικά.