Ο Νεϊμάρ έτρεχε μόνος του για να κλέψει την μπάλα και ο Μέσι τον κοιτούσε περπατώντας (vid)
i

Η φάση που ο Νεϊμάρ τρέχει για να κλέψει την μπάλα μόνος του/PrtScr

Ο Νεϊμάρ έτρεχε μόνος του για να κλέψει την μπάλα και ο Μέσι τον κοιτούσε περπατώντας (vid)

Κώστας Τόπας 13:02 - 16.02.2023

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν άρχισαν να στρέφονται εναντίον του Λιονέλ Μέσι μετά από ένα βίντεο που δείχνει τον Αργεντινό αστέρα να περπατάει στον αγωνιστικό χώρο και την ίδια στιγμή τον Νεϊμάρ να τρέχει ακατάπαυστα για να κλέψει την μπάλα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήλπιζε να κατακτήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League εναντίον της Μπάγερν, ωστόσο οι Βαυαροί με γκολ του Κίνγκσλεϊ Κομάν έφυγαν με το 1-0 και έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση.

Ενας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές των Παριζιάνων, ήταν ο Λιονέλ Μέσι. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή, παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων κόντρα στην Μπάγερν, με αποτέλεσμα να εξοργίσει τους οπαδούς της ομάδας του. Ειδικά, μετά από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, στο οποίο δείχνει τον «Pulga» να περπατάει στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που ο συμπαίκτης του Νεϊμάρ έτρεχε ακατάπαυστα για να κλέψει την μπάλα.

Η αρνητική εικόνα του πρώην αστέρα της Μπαρτσελόνα, αποτυπώνεται κι από το γεγονός ότι η αυστηρή «Equipe» έδωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία στον Λιονέλ Μέσι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι οπαδοί της Παρί δεν ήταν ευχαριστημένοι τόσο με την απόδοση του Μέσι όσο και με τη συνολική εικόνα της ομάδας τους, καθώς περίμεναν ότι θα έπαιρναν τη νίκη κόντρα στους Γερμανούς.