Φανέλες του ΟΦΗ σε Κασσελάκη, Τάιλερ έδωσε ο Μπούσης – Στην Ολλανδία ξανά οι Κρητικοί

Φανέλες του ΟΦΗ σε Κασσελάκη, Τάιλερ έδωσε ο Μπούσης – Στην Ολλανδία ξανά οι Κρητικοί

Ελένη Ανδρικοπούλου 16:34 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 04:17 - 21.05.2024

Ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Σύριζα Στέφανο Κασσελάκη κια τον Τάιλερ ΜακΜπεθ και τους έδωσε φανέλα του ΟΦΗ.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σύριζα Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του Τάϊλερ ΜακΜπεθ είχε ο Μιχάλης Μπούσης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ, μάλιστα δώρισε στον καθένα από μία φανέλα της ομάδας με τα ονόματά τους και μία μπάλα υπογεγραμμένη από τους παίκτες του κρητικού συλλόγου.

Ο Μπούσης ανέβασε, μάλιστα, μία φωτογραφία στα social media κι ανέφερε: «Ήταν χαρά μου να ξοδέψω χρόνο με τον Στέφανο και τον Τάϊλερ! Υπέροχοι άνθρωποι, με όραμα και νέοι φίλαθλοι του ΟΦΗ».

Δείτε την ανάρτηση

Οι Ηρακλειώτες, παράλληλα, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθούν στο Όοστερμπεκ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Πρόκειται για την τελευταία χρονιά του συμβολαίου που είχε υπογράψει η ΠΑΕ με το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο. Ο ΟΦΗ θα βρεθεί στην Ολλανδία στα μέσα Ιουλίου.

Σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις προέκυψε πρόβλημα με τον Αμπάντα. Στο δελτίο της ΠΑΕ αναφέρεται: «Με τον Φελίπε Γκαγέγος να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Ματέους Μπρεσάν συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Λιρόι Αμπάντα αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ο Ανδρέας Αδαμάκης συνέχισε θεραπεία.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις θα συμμετέχει ο τερματοφύλακας, Μιχάλης Ιατράκης, ο οποίος ανήκει στην ομάδα του Ρούβα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (1/5), στις 10:30».