«Κατέθεσε πρόταση στον Μπάρκα η Ανκαραγκουτσού»

Βασίλης Μπάρκας

i

©Intime

«Κατέθεσε πρόταση στον Μπάρκα η Ανκαραγκουτσού»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία η Ανκαραγκουτσού κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα.

Η Ανκαραγκουτσού κατέθεσε πρόταση συνεργασίας για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία. 

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έλυσε το συμβόλαιο του με τη Σέλτικ και κυκλοφορεί ελεύθερος, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 29χρονος έχει στα χέρια μπόλικες επιλογές και μέσα σε αυτές ήρθε να προσθεθεί και αυτή της Ανκαραγκουτσού, η οποία τα έχει βρει με τον παίκτη στο οικονομικό. 

Μάλιστα στην τουρκική ομάδα αγωνίζονται οι Τάσος Χατζηγιοβάνης, ενώ επίσης και ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος αποκτήθηκε στα μέσα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μπάρκας βρίσκεται στη Γλασκόβη από τον Ιούλιο του 2020, όταν και αποκτήθηκε από την ΑΕΚ. Συνολικά με τη Σέλτικ ο Έλληνας τερματοφύλακας κατέγραψε 24 συμμετοχές, με απολογισμό 11 ανέπαφες εστίες και έναν τίτλο πρωταθλήματος. 

Τη φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπάρκας ήταν δανεικός στην Ουτρέχτη, της οποίας υπερασπίστηκε την εστία σε 36 αναμετρήσεις, μετρώντας επίσης 11 ανέπαφες εστίες. 

Στα 29 του χρόνια, η χρηματιστηριακή αξία του Μπάρκα έχει πέσει στα 3 εκατ. ευρώ και μία ενδεχόμενη επιστροφή στην Ελλάδα, η οποία θα μπορούσε να αποτελέσει «παράθυρο» για την επιστροφή στην Εθνική ομάδα, δεν θεωρείται απίθανη. Για την ώρα πάντως το όνομα του δεν έχει συνδεθεί με κάποιον σύλλογο είτε της Ελλάδας, είτε του εξωτερικού.