Καθάρισμα μυαλού και ξεκούραση στην ΑΕΚ, αλλά... λελογισμένα

Καθάρισμα μυαλού και ξεκούραση στην ΑΕΚ, αλλά... λελογισμένα

Κώστας Τσίλης 04:54 - 01.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 21.05.2024

Ο Αλμέιδα θέλει να αποφορτιστούν πνευματικά και σωματικά οι παίκτες του, αλλά δεν θα δώσει πολυήμερο ρεπό για το Πάσχα

Είναι αλήθεια πως έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι της Κυριακής στην Τούμπα, η ΑΕΚ θα μπορούσε πλέον να έχει στο μυαλό της μόνο τη νίκη με την Λαμία την τελευταία αγωνιστική στη Νέα Φιλαδέλφεια και την φιέστα κατάκτησης πρωταθλήματος. Τώρα μετά την ήττα, όλο αυτό (ίσως) περνάει και μέσα απ' αυτά που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ στο Φάληρο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προτελευταία αγωνιστική.

Για τον Ματίας Αλμέιδα αυτή την στιγμή το πιο κομβικό, είναι να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές του να καθαρίσουν εντελώς το μυαλό τους απ' όλα όσα συνέβησαν στην Τούμπα. Και από κάθε σκέψη για όσα θα μπορούσαν να γίνουν και δεν έγιναν. Το πρώτο που θέλει ο Αργεντινός τεχνικός, είναι οι παίκτες της ΑΕΚ να καθαρίσουν το μυαλό τους. Και φυσικά να πάρουν και τις ανάσες τους.

Από την άλλη μεριά, ο Αλμέιδα ξέρει καλά πως ελλοχεύει ο κίνδυνος της χαλάρωσης και της απώλειας του αγωνιστικού ρυθμού. Είναι πολλές οι μέρες μέχρι και την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ΑΕΚ. Όμως δεν θα μπορούσε να αφήσει και πολλές μέρες τους παίκτες του χωρίς δουλειά στις προπονήσεις. Γι αυτό και οι μέρες για ξεκούραση θα είναι... λελογισμένες.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν προπονήσεις στα Σπάτα μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή το πρωί. Κατόπιν θα είναι ελεύθεροι. Και το επόμενο ραντεβού στο προπονητικό κέντρο για δουλειά, θα είναι την Τρίτη του Πάσχα. Πρακτικά δηλαδή, το ρεπό που έδωσε ο Αλμέιδα είναι τριήμερο.