Οι οπαδοί της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και Αθήνας, έδωσαν ήδη το στίγμα της επόμενης μέρας

Οι οπαδοί της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και Αθήνας, έδωσαν ήδη το στίγμα της επόμενης μέρας

Κώστας Τσίλης 11:03 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 15.05.2024

Η στήριξη που έδωσαν στον Αλμέιδα και τους παίκτες της ΑΕΚ οι οπαδοί στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και "Ελ Βενιζέλος" και κυρίως η απόλυτη πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι το σύνθημα της επόμενης μέρας μετά την ήττα στην Τούμπα

Αν η ΑΕΚ είχε κρατήσει έστω και το 2-2 στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα είχε μπλοκάρει η Αττική Οδός από τον κόσμο που θα πήγαινε στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τους πρωταθλητές. Όπως είχε γίνει και πέρυσι μετά τη νίκη - τίτλος, επί του Άρη. Τώρα ακόμα η "μάχη" του πρωταθλήματος έμεινε ανοιχτή. Αλλά οι οπαδοί της ΑΕΚ πρώτοι έδειξαν πόσο πιστεύουν στην ομάδα.

Η ΑΕΚ δεν είναι ώρα να λύσει προβλήματα, αλλά να «λυσσάξει» να πάρει το πρωτάθλημα
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:21 - 29.04.2024

Η ΑΕΚ δεν είναι ώρα να λύσει προβλήματα, αλλά να «λυσσάξει» να πάρει το πρωτάθλημα

Όταν έχει αγκαλιά το πρωτάθλημα και το αφήνεις μόνος σου να ξεγλιστρήσει είναι σοκαριστικό, αλλά η ΑΕΚ δεν έχει κανένα νόημα να μπει σε διαδικασία για το τι έγινε και τι δεν έγινε στην Τούμπα, μόνο να τα δώσει όλα για να πάρει τον τίτλο, που ακόμα είναι στα χέρια της - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Όπως είχατε διαβάσει ήδη από χθες στο Sportal.gr, κόσμος της ΑΕΚ βρέθηκε στο αεροδρόμιο στην Θεσσαλονίκη και εξέφρασε την απόλυτη στήριξη σ' όλη την ομάδα. Το ίδιο έγινε και στο Ελ Βενιζέλος. Οργανωμένοι οπαδοί της Original 21 περίμεναν υπομονετικά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, για να υποδεχθούν τον Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές και να τους εκφράσουν την απόλυτη πίστη τους, για την κατάκτηση του τίτλου.

Αυτή η εμπιστοσύνη των οπαδών της ΑΕΚ, όπως εκφράστηκε σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, δίνει ουσιαστικά το στίγμα της επόμενης μέρας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Στην Ένωση θα αφήσουν πίσω τους όσα έγιναν, θα επιχειρήσουν να σβήσουν άμεσα από το μυαλό τους, το γεγονός πως θα μπορούσαν να είχαν γίνει ήδη από χθες πρωταθλητές και θα επικεντρωθούν στα δυο ματς που απομένουν. Δυο ματς, που με νίκες δίνουν τον τίτλο ότι και να γίνει.

Προφανώς στην αποστολή της ΑΕΚ υπήρχε απογοήτευση. Δεν ήταν εύκολο να πιστέψουν πόσο μεγάλη ευκαιρία έχασαν από τα χέρια τους. Όσο περισσότερο κρύωνε όμως το πράγμα, τόσο πιο πολύ αυτό που συζητούσαν όλοι μέσα στην ομάδα, είναι πως ακόμα το πρωτάθλημα είναι στα χέρια τους. Και πρέπει και μπορούν να κάνουν ότι χρειάζεται για να το κατακτήσουν. Αυτό ήταν άλλωστε το μήνυμα που τους έστειλαν και οι οπαδοί στα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης και Αθήνας.