Κάτι ετοιμάζει ο Λουτσέσκου ενόψει τελικού

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου

i

©intime

Κάτι ετοιμάζει ο Λουτσέσκου ενόψει τελικού

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δουλεύει στην τακτική του τελικού μην υπολογίζοντας για την ώρα σε τέσσερις παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη 24/5 αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και όπως κατέληξε η σεζόν, στο πιο σημαντικό παιχνίδι αυτής για τον «ασπρόμαυρο» οργανισμό. Μάλιστα, ήδη, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δουλεύει στην τακτική προσέγγιση του αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ετοιμάζει κάποια έκπληξη ενόψει του σημαντικού αυτού αγώνα και για αυτόν τον λόγο δουλεύει μαζί με τους ποδοσφαιριστές του στο τακτικό κομμάτι για αρκετή ώρα, προκειμένου αυτοί να αφομοιώσουν τα νέα στοιχεία αυτής. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους και για αυτό τον λόγο ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να φέρει το στοιχείο της έκπληξης στον τελικό.

Για την ώρα ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ομάρ Ελ Καντουρί, Νέλσον Ολιβέιρα και Ιβάν Νάσμπεργκ, που κάνουν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και στον Κάλεντ Νάρεϊ.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στο training report της αναφέρει:

«Στην τακτική προσέγγιση του τελίκού του Κυπέλλου Ελλάδας επικεντρώνει την προετοιμασία του το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου.

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ σε άμυνα και επίθεση, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και τουρνουά τριών ομάδων.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Νέλσον Ολιβέιρα και Ίβαν Νέσμπεργκ δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Κάλεντ Νάρεϊ έκανε ειδικό πρόγραμμα.

Την Παρασκευή (19.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».