Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Νίτσα ο Κβαρατσχέλια (vid)
i

©Printscreen

Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Νίτσα ο Κβαρατσχέλια (vid)

Κώστας Τσιακλής 12:57 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 17.10.2023

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια παντρεύτηκε την αγαπημένη του Νίτσα Ταβάντζε.

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια φαίνεται ότι είναι το ίδιο πετυχημένος και στην προσωπική του ζωή αφού παντρεύτηκε την αγαπημένη του Νίτσα Ταβάντζε,

Ο Κβίτσα Κβαρατσκχέλια έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του μετά την τρομερή περσινή σεζόν που είχε για λογαριασμό της Νάπολι. Συγκεκριμένα ο Γεωργιανός ακραίος επιθετικός είχε καταγράψει 14 γκολ και 17 ασίστ σε 43 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Champions League, συμβάλλοντας στα μέγιστα στο να φτάσουν οι «παρτενοπέι» στην κατάκτηση της Serie A για πρώτη φορά έπειτα από τριάντα χρόνια.

Ο Κβαρατσχέλια φαίνεται να είναι το ίδιο επιτυχημένος και στην προσωπική του ζωή αφού σε ηλικία 22 ετών παντρεύτηκε την αγαπημένη του Νίτσα Ταβάντζε. Το μυστήριο έλαβε χώρα τη Δευτέρα (16/10) στο μοναστήρι Σαμταύρο που βρίσκεται φυσικά στη Γεωργία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κβαρατσχέλια την προηγούμενη μέρα είχε αγωνιστεί στην άνετη επικράτηση της Εθνικής Γεωργίας απέναντι στην Κύπρο. Οι Γεωργιανοί θριάμβευσαν με 4-0, με τον 22χρονο άσο της Νάπολι να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.