Ο Εμπαπέ σκόραρε με ψαλιδάκι στην προπόνηση και πανηγύρισε έξαλλα μπροστά σε άδειες κερκίδες (vid)

Ο Εμπαπέ σκόραρε με ψαλιδάκι στην προπόνηση και πανηγύρισε έξαλλα μπροστά σε άδειες κερκίδες (vid)

Κώστας Τσιακλής 11:05 - 17.10.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τρελάθηκε με το γκολ που πέτυχε στην προπόνηση της Εθνικής Γαλλίας και πανηγύρισε έξαλλα μπροστά σε άδειες κερκίδες!

Ένα απίθανο σκηνικό έλαβε χώρα στην προπόνηση της Εθνικής Γαλλίας. Ο Κιλιάν Εμπαπέ σκόραρε με ανάποδο ψαλίδι και πανηγύρισε έξαλλα μπροστά σε άδειες κερκίδες.

Η Γαλλία επικράτησε την Παρασκευή (14/10) της Ολλανδίας με 1-2 και εξασφάλισε την πρόκριση της στην τελική φάση του Euro 2024. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «Τρικολόρ» ήταν ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, που πέτυχε και τα δύο τέρματα της Εθνικής του. Μάλιστα με αυτά τα δύο γκολ ξεπέρασε τον θρυλικό Μισέλ Πλατινί και με 42 τέρματα είναι πλέον ο τέταρτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Γαλλίας. 

Ο 24χρονος άσος προσπαθεί να βρει ξανά τον καλό του εαυτό μετά το μεταγραφικό σήριαλ του καλοκαιριού και σίγουρα τα δύο γκολ κόντρα στην Ολλανδία θα τον βοηθήσουν. Ο Εμπαπέ φαίνεται να είναι σε φόρμα αυτή τη στιγμή αφού πέτυχε ακόμα ένα καταπληκτικό γκολ στην προπόνηση με ανάποδο ψαλιδάκι. 

Το άκρως εντυπωσιακό σκηνικό είναι ότι ο Εμπαπέ χάρηκε περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε και πανηγύρισε έξαλλα στο άδειο (από θεατές) γήπεδο. Συγκεκριμένα ο άσος της Παρί ξεκίνησε να φωνάζει και να τρέχει, έβγαλε τη φανέλα προπόνησης και μπήκε στα αποδυτήρια τρισευτυχισμένος! 

Δείτε το video: 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γαλλία το βράδυ της Τρίτης (17/10) θα υποδεχθεί τη Σκωτία σε φιλική αναμέτρηση. Η αμέσως επόμενη επίσημη υποχρέωση για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν είναι στις 18 Νοεμβρίου με το Γιβραλτάρ ενώ τρεις μέρες αργότερα θα έρθει στην «OPAP Arena» για το παιχνίδι με την Ελλάδα.