Οπαδός εισέβαλε στο γήπεδο και λίγο έλειψε να τραυματίσει τον Κριστιάνο για μία selfie (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Οπαδός εισέβαλε στο γήπεδο και λίγο έλειψε να τραυματίσει τον Κριστιάνο για μία selfie (vid)

Κώστας Τόπας 12:14 - 17.10.2023

Ενας οπαδός που ήθελε να βγάλει μία selfie με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγο έλειψε να τραυματίσει τον Πορτογάλο αστέρα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αναμφίβολα συνηθισμένος στους θαυμαστές οι οποίοι τρέχουν στον αγωνιστικό χώρο για μια αγκαλιά, μια selfie ή ακόμα και μια πιο κοντινή ματιά. Ωστόσο, ένα πρόσφατο περιστατικό στη Ζένιτσα της Βοσνίας, το βράδυ της Δευτέρας (16/10), φάνηκε για μια στιγμή σαν να είχε πάει πολύ στραβά.

Η Πορτογαλία πέτυχε μια άνετη νίκη με 5-0 επί της Βοσνίας, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει στο πρώτο 20λεπτο, ενώ οι Μπρούνο Φερνάντες, Ζοάο Φέλιξ και Ζοάο Κανσέλο έβαλαν κι αυτοί τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερ, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο ημίχρονο. 

Ο Κριστιάνο αφού ξεπέρασε το όριο των 200 συμμετοχών με την Πορτογαλία κι έφτασε τα 40 γκολ μέσα στο τρέχον έτος σε Αλ Νασρ και εθνική, ξεπερνώντας τον Χάαλαντ που έχει 39 είχε ένα περίεργο περιστατικό κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Βοσνία.

Συγκεκριμένα, ένας θαυμαστής έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο για να βγάλει μια selfie με τον πρώην θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης. αλλά οι άνθρωποι ασφαλείας προσπάθησαν να τον απομακρύνουν από τον σταρ της Αλ Νασρ. Ωστόσο, κάνοντάς το αυτό, ο εισβολέας του γηπέδου ήρθε σε επαφή με τον Κριστιάνο, ωθώντας τον εκτός ισορροπίας, με τον 38χρονο να σταματάει και να ελέγχει τη γάμπα του στη συνέχεια.

«Δεν θα υπάρξει άλλος Κριστιάνο Ρονάλντο»: Η ηλικία για τον Πορτογάλο είναι απλά ένας αριθμός... (vids)
EURO 2024

11:47 - 17.10.2023

«Δεν θα υπάρξει άλλος Κριστιάνο Ρονάλντο»: Η ηλικία για τον Πορτογάλο είναι απλά ένας αριθμός... (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βάζει φρένο και συνεχίζει ακάθεκτος να σκοράρει και να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, δείχνοντας σε όλους ότι η ηλικία, είναι απλά ένας αριθμός...

Ο Κριστιάνο δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό, αλλά εγείρει ευρύτερα ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια που έχουν οι παίκτες στα γήπεδα. Αυτό ήταν ένα τακτικό χαρακτηριστικό των παιχνιδιών την τελευταία δεκαετία και ο κίνδυνος κάτι να πάει στραβά υπάρχει πάντα.