Ο Κριστιάνο δεν βάζει χρονοδιάγραμμα στο πότε θα αποσυρθεί και εστιάζει στο κοντινό μέλλον

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Photo by Diogo Cardoso/Getty Images/Ideal Images

Ο Κριστιάνο δεν βάζει χρονοδιάγραμμα στο πότε θα αποσυρθεί και εστιάζει στο κοντινό μέλλον

Ιάσονας Τσίλης 10:25 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 17.10.2023

Τη στιγμή που πρόσφατα ρεπορτάζ ανέφεραν, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το 2027, ο ίδιος σκέφτεται πιο βραχυπρόθεσμα, κρατώντας χαμηλά τη μπάλα.

Διαχρονικά, έχουν αλλάξει αρκετές φορές τα δεδομένα, σχετικά με το πότε θα κλείσει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Παλαιότερα, η επιθυμία του Πορτογάλου αστέρα ήταν να αγωνιστεί τουλάχιστον μέχρι το επερχόμενο EURO 2024. Παρόλα αυτά, πρόσφατες αναφορές έκαναν λόγο ότι επιθυμεί να παίζει μέχρι και το 2027, ενημερώνοντας μάλιστα την Αλ Νασρ για τις εν λόγω βλέψεις του, επιδιώκοντας ανανέωση συμβολαίου.

Ο στόχος αυτός, ήταν άμεσα συνυφασμένος με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, με τον Κριστιάνο να θέλει ακόμα μία ευκαιρία να κατακτήσει τον μοναδικό τίτλο που λείπει από τη μυθική καριέρα του.

Γενικώς ο σταρ της Αλ Νασρ έχει πάντοτε μεγαλεπίβολα και μακροπρόθεσμα σχέδια. Πόσο μάλλον τη δεδομένη χρονική περίοδο, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, σκοράρει κατά ριπάς και συνεχίζει να σπάει κάθε λογής ρεκόρ με την Εθνική Πορτογαλίας. Παρόλα αυτά, ο ίδιος αυτή τη φορά προτίμησε να κρατήσει χαμηλά τη μπάλα όσον αφορά το πότε θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

«Έχουν συμβεί πράγματα στη ζωή μου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, που με κάνουν να σκέφτομαι περισσότερο βραχυπρόθεσμα στις μέρες μας. Ο κόσμος λέει ότι θα παίξω μέχρι τα 40 ή τα 41 μου χρόνια. Δεν βάζω αυτούς τους στόχους. Το θέμα είναι απλώς να απολαμβάνεις τη στιγμή, και τώρα είναι μια καλή στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Νιώθω καλά. Το σώμα μου ανταποκρίνεται στο πώς το έχω αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι χαρούμενος τόσο στον σύλλογο μου όσο και στη Σελεσάο. Έχω σκοράρει πολλά γκολ, νιώθω σε καλή φυσική κατάσταση. Είναι ζήτημα να απολαμβάνεις τη στιγμή», συνέχισε.

Και πως να μη νιώθει καλά, όταν έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε δύο αναμετρήσεις, σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Μετράει αισίως 125 γκολ με το εθνόσημο και συνεχίζει να θέτει νέα στάνταρ, βαδίζοντας σιγά - σιγά προς τα 39 του χρόνια. Οδήγησε την Πορτογαλία στο EURO 2024 δια περιπάτου και στοχεύει στη δεύτερη κατάκτηση του θεσμού, μετά το τρόπαιο του 2016 στη Γαλλία.