Κριστιάνο: «Ελπίζω να φτάσω τα 900, αλλά τα 1.000 γκολ είναι πολλές πέτρες για να σπάσεις» (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Κριστιάνο: «Ελπίζω να φτάσω τα 900, αλλά τα 1.000 γκολ είναι πολλές πέτρες για να σπάσεις» (vid)

Κώστας Τόπας 10:22 - 14.10.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για τον στόχο που του έχει ανατεθεί από τον πρόεδρο της Πόρτο και να πετύχει 1.000 γκολ καριέρας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε δύο φορές κόντρα στη Σλοβακία και ανέβασε ακόμη περισσότερο τον πήχη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Με τα δύο γκολ που σημείωσε με την εθνική του ομάδα κόντρα στην Σλοβακία, ο 38χρονος αστέρας της Αλ Νασρ όχι μόνο βοήθησε την πορτογαλική ομάδα να προκριθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, αλλά έφτασε και το ορόσημο των 73 τερμάτων, μετά τα 30 του.

Σίγουρος για την ικανότητά του να φτάσει τα 900 γκολ

Αντιμέτωπος με τα Μέσα ενημέρωσης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε το περιεχόμενο μιας από τις συζητήσεις του με τον Χόρχε Νούνο Πίντο, τον πρόεδρο της Πόρτο. Ο Πορτογάλος ηγέτης έχει θέσει ως στόχο ο σούπερ σταρ της Αλ Νασρ να φτάσει τα 1.000 γκολ καριέρας. «Θα είναι αρκετά δύσκολο, αλλά έχει να κάνει με την ψυχική μου κατάσταση και το κίνητρό μου», απάντησε ο «CR7» που αυτή τη στιγμή έχει 857 γκολ.

«Αν, σωματικά, τα πόδια μου με φέρονται τόσο καλά όσο τα συμπεριφέρομαι... Θα δούμε, είναι μικρά βήματα. Για να φτάσεις στο 1.000, πρέπει πρώτα να φτάσεις στο 900. Νομίζω ότι θα φτάσω εκεί». πρόσθεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σχετικά με αυτό το τελευταίο συμβολικό στόχο πριν από αυτό που έβαλε ο Πίντο. «1.000 γκολ είναι πολλές πέτρες για να σπάσεις».

Φτάνοντας στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Νασρ τον περασμένο Ιανουάριο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο «CR7» έχει δηλώσει την επιθυμία του στους ηγέτες του να παρατείνει έως το 2027, προκειμένου να προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026. Αρκετά για να του προσφέρουν τη δυνατότητα, από τώρα και σε αυτήν την προθεσμία, να συνεχίσει να σκοράρει.