Ο Κέιν εξακολουθεί να μην έχει σπίτι στο Μόναχο, αλλά μένει σε πολυτελή σουίτα με 10.000 ευρώ τη βραδιά

Χάρι Κέιν

i

© PrtScr

Ο Κέιν εξακολουθεί να μην έχει σπίτι στο Μόναχο, αλλά μένει σε πολυτελή σουίτα με 10.000 ευρώ τη βραδιά

Κώστας Τόπας 13:03 - 06.11.2023

Ο Χάρι Κέιν έχει μετακομίσει στο Μόναχο από τον περασμένο Αύγουστο, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει το ιδανικό σπίτι για εκείνον και τη σύντροφο του κι έτσι επικεντρώνεται στο να σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο με την Μπάγερν.

Ο Χάρι Κέιν εξακολουθεί και δεν έχει βρει ακόμα νέο σπίτι από τότε που μετακόμισε στην Μπάγερν Μονάχου για 95 εκατομμύρια ευρώ. Ο 30χρονος επιθετικός, ο οποίος σημείωσε το τρίτο του χατ-τρικ στην Bundesliga το Σάββατο (04/11) κατά τη διάρκεια του θριάμβου της Μπάγερν με 4-0 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ζει σε μια σουίτα 10.000 ευρώ την εβδομάδα σε ξενοδοχείο του Μονάχου από τον Αύγουστο.

Αυτό σημαίνει συνολικά, με τα πρόσθετα που περιλαμβάνονται, ο Κέιν έχει ήδη ξοδέψει στη συγκεκριμένα σουίτα χρήματα που ξεπερνάνε το ένα εκατομμύριο ευρώ στη Βαυαρία. Ο πρώην επιθετικός της Τότεναμ, ο οποίος τώρα έχει μισθό περίπου 415.000 ευρώ την εβδομάδα, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, σημειώνοντας 15 γκολ και πέντε ασίστ στις πρώτες 10 εμφανίσεις του για τον σύλλογο.

Πηγή ανέφερε στη «Sun» ότι «Ο Χάρι Κέιν είναι οικογενειάρχης, επομένως το να βρει ένα μέρος για να είναι με τη γυναίκα και τα παιδιά του πρέπει σαφώς να είναι προτεραιότητα. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι κατάφερε να κρατήσει το μυαλό του συγκεντρωμένο στο παιχνίδι του, επειδή έκανε ένα απίστευτο ξεκίνημα στην καριέρα του στην Μπάγερν. Αν το κυνήγι του στο σπίτι είναι το μισό καλύτερο από το να σκοράρει, θα καταλήξει σε ένα παλάτι. Όχι ότι το ξενοδοχείο του είναι πολύ άθλιο».

Ο Κέιν και η σύζυγός του Κέιτ Γκούντλαντ, την οποία γνώρισε στο δημοτικό σχολείο, ζούσαν στο παρελθόν σε μια έπαυλη 17 εκατομμυρίων ευρώ στο βόρειο Λονδίνο με τα τέσσερα παιδιά τους. Πριν από την μετάβασή του στη Μπάγερν τον Αύγουστο, ο Κέιν ετοιμαζόταν να μετακομίσει σε μια πολυτελή έπαυλη στο Γκρούνβαλντ, μια από τις πιο πλούσιες πόλεις της Γερμανίας που ονομάζεται «Βαυαρικό Beverley Hills».

Τα πολυτελή σπίτια στην πόλη πωλούνται μεταξύ 10 και 20 εκατομμυρίων ευρώ και τα περισσότερα από αυτά είναι κρυμμένα πίσω από ψηλούς φράκτες και δέντρα. Ωστόσο, ο Άγγλος φόργουορντ και η οικογένειά του δεν έχουν βρει ακόμα το τέλειο σπίτι στο Γκρούνβαλντ.

🔴Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!